La pissarra digital

Les TIC ens han obert dins un món tecnològic innovador. Ens mostra el ventall d'un ensenyament diferent i ple d'idees i coneixements que fins ara ni els coneixíem. La pissarra digital, és un d'ells.

Aquest instrument ens permet compartir i comentar tot tipus de materials i treballs realitzats pels professors i els estudiants, actúa com a germen d'actuació d'innovació i cooperació. Aquest recurs tecnològic ens porta cap a una renovació de les metodologies docents i dels processos d'ensenyança i aprenentatge, cap a una motivació dels estudiants i sobretot a una revitalització de l'auto estima professional dels professors.

Les possibilitats de la pissarra digital són enormes; no només ens permet innovar, compartir, motivar els estudiants, aprendre aspectes més significatius, etc, sinó que ens permet obrir la finestra a un món didàctic, interactiu, amb nous temaris i noves maneres d'aprendre l'ensenyament.

A vegades cal retornar a vells sistemes educatius per veure com estem evolucionant cap a un món immens. Un món on les noves tecnologies prenen el camí de l'ensenyança.

A continuació us adjunto un vídeo on podem veure com una escola (CEIP Tiana) utilitza les pissarres digitals a l'aula i quin ús en treuen els alumnes.


Comentaris