Firefox: una eina bàsica

El Firefox és una eina bàsica per navegar per internet. A més a més de ser gratuït té molts avantatges com per exemple blocatge de finestres emergents, rapidesa i evoluciona al mateix ritme que noves tecnologies com els PDA, els telèfons mòbils, els descodificadors d'internet, entre d'altres.

A diferència d'altres navegadors, el Firefox ha contribuit a normalitzar l'ús del català a internet i ofereix una eina de revisió ortogràfica. En aquest moment en el qual les noves tecnologies s'encaminen cap a un ús més social i col·lectiu, és molt important tenir respecte a l'usuari i per tant respectar la seva llengua.

A més, el Mozilla té molts avantatges: és un navegador ràpid, més fiable i molt més segur que l'Internet Explorer. Té una interferència clara i entenedora. Inclou característiques adicionals molt recomanables, com la navegació per pestanyes, el gestor de descàrregues integrat, bloqueig de finestres emergents no desitjades incorporat (antipop-up's) , cercador Google a la barra d'eines, etc. El Firefox el podrem utilitzar amb qualsevol sistema educatiu com: el Linux o el mateix Windows.

Comentaris

Joel Artigas ha dit…
Saber quins són els avantatges i les possibilitats del navegador Firefox, és imprescindible per saber el seu funcionament a nivell s'usuari. Tot seguit us faig un enllaç amb la pàgina de Noves Tecnlogies: on ens explica una de les utilitats d'aquest navegador.

CLIQUEU AQUÍ