Recursos per a treballar en Tintín amb els infants

Aprofitant que aquest divendres vaig fer la publicació Les aventures de Tintín: anem al cinema!, aprofito per oferir diversos recursos, que casualment he descobert al bloc Es Racó des PT, per a treballar en Tintín amb els infants. Tal i com vaig explicar al post anterior, val la pena introduir als infants a la lectura d'aquest magnífic còmic. Tobo que Hergé va saber plasmar unes aventures increïbles en un entorn realista, un ambient idèntic al que en molts aspectes ens podem trobar a la societat d'avui. Per aquest motiu, endinsar als infants a les aventures d'en Tintín, és fer-los coneixedors d'altres cultures, altres hàbits, maneres de viure el món. 


Recursos i enllaços per a treballar en Tintin
  • Tintin.cat: el racó tintinaire (aquí hi trobarem resums dels còmics, presentació dels personatges i de l'autor dels còmics, descàrregues, notícies, curiositats, emtre d'altres).
  • 1001: associació catalana de tintinaries (associació que té l'objectiu de divulgar i estudiar Hergé, l'autor dels còmics. Ens caldrà registrar-nos per a conèixer a fons les activitats que se'ns proposen).
  • Tintín 75 anys (espai web el qual ens proporciona enllaços per accedir a d'altres pàgines especialitzades d'en Tintín des d'on en podrem obtenir recursos lúdics i educatius i fer-hi activitats).
  • Can Tonet : la col·lecció tintinaire (pàgina web on hi trobarem tot tipus d'objectes relacionats amb en Tintín). 
  • Tintin.com (web oficial de Les aventures de Tintín el qual hi podrem trobar les útlimes novetats a banda de totes les publicacions que han portat a Hergé a ser un dels autors de còmic més importants del món).
  • Projecte Tintín (projecte realitzat a l'escola Sant Salvador d'Horta).
  • Tintín i el misteri de la campana (experiència realitzada per l'escola d'Alfès en motiu de la celebració dels 75 aniversari del Tintín). 

Comentaris