Educar para proteger: promoure l'ús de les TIC, un aspecte indispensable!

Com bé recordareu, ara ja fa temps us vaig presentar una entrada dedicada a Kiddia, un espai educatiu dedicat als infants, pares i mares i docents, a fi de proporcionar coneixements i continguts essencials per promoure l'ús de les TIC, com una eina significativa i útil per a l'aprenentatge dels infants.


Així doncs, avui us presento Educar para Proteger, una subcategoria del lloc web Kiddia que ens ofereix una Guia de formació TIC per a pares i mares de menors de 3 a 11 anys. En aquest hi trobarem informació molt interessant sobre com educar als nostres infants per tal de fer un bon ús de les TIC. Sense cap mena de dubte les noves tecnologies de la informació i la comunicació (NTIC) ja formen part de la nostra vida, del nostre dia a dia,..., així doncs cal que l'educació no quedi pas enrera, sinó tot el contrari, utilitzar els nous avenços tecnològics per millorar l'educació, despertar la consciència i l'interés dels infants a la utilització de les tecnològies com una eina de coneixement indispensable per al seu aprenentatge.


Els continguts que se'ns ofereixen els trobareu categoritzats al menú lateral esquerra: huérfanos digitales; los padres analógicos; los hijos digitales; los juguetes digitales; educar para prevenir; anexos. De totes les categories podrem descarregar-nos l'àudio i el pdf, només caldrà posar-nos damunt de la imatge Descargas i escollir la opció que més destigem. Espero que us sigui molt útil!

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Un recurso muy interesante, Joel. Un beso.
Magda ha dit…
Segur que ens és d'una gran utilitat Joel!!!!!
Tu i les teves bones troballes que la gran majoria són fantàstiques !!!!!!!
Ets un crack noiet !!!!!!

Petonets
Joel Artigas ha dit…
@Ana Estoy de acuerdo contigo, Ana! La verdad es que es una iniciativa genial. Un besinho :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Segur que sí, Magda. Me n'alegro que t'agradin les publicacions, per a mi una gran alegria saber que us són útils! :) Petonets.