Edshelf: recopilem recursos educatius

Els temps canvien i les facilitats que ens proporciona la xarxa cada vegada són més interessants i significatives per al nostre alumnat, així doncs, sense cap mena de dubte, cal aprofitar-les i treure'n el màxim de profit. Avui us presento edshelf, un directori de recursos educatius que té l'objectiu d'aproximar la cerca d'eines educatives, una iniciativa fantàstica que ens ajudarà a conèixer espais digitals que treballen l'àmbit educatiu.


Per accedir a edshelf només ens caldrà registrar-nos des de la pàgina principal (cliqueu damunt del botó Create Account per crear un nou registre o bé damunt de Sign in per identificar-vos). Fet això, ja podrem editar i gestionar els nostres continguts. Com fer-ho? Ben senzill. Podrem crear la nostra col·lecció clicant damunt del botó Add tool (haurem d'omplir els paràmetres que se'ns demanen) i/o clicar damunt del símbol + de les eines que se'ns recomanen al panell principal (aquest símbol apareix quan posem el ratolí a sobre el recurs). Similar a d'altres llocs web que ja coneixereu com Pinterest, aquest ens permetrà agrupar i recollir tots aquells recursos d'interès, a fi de poder-hi accedir amb més facilitat i, si n'és el cas, de compartir-ho amb altres usuaris.



Un dels atractius d'aquests espais és el poder interaccionar i conèixer la feina d'altres usuaris, així doncs aquest espai ens ofereix la possibilitat d'interconnectar amb totes aquelles persones registrades i que per tant gestionen els seus propis recursos. No cal dir que és una iniciativa fantàstica per descobrir i aprendre a utilitzar noves idees educatives! Què en penseu? 

Comentaris