Docents en xarxa: cursos de formació per a professors de primària i secundària

A dia d'avui ja són moltes les persones que estan a punt de començar les vacances. D'altra banda, també és un bon moment per fer activitats que durant tot el curs ens han estat impossible de fer per manca de temps. Així doncs, avui us presento el programa Docents en xarxa, una iniciativa de la Universitat Oberta de Catalunya amb la col·laboració de l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia: un conjunt de propostes formatives adreçades a professors de primària i secundària. Sense cap mena de dubte, l'estiu ens pot servir per ampliar els nostres coneixements mitjançant cursos i/o activitats formatives. 


El programa Docents en xarxa inclou 10 cursos reconeguts pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Cada cop més s'ha evidenciat la necessitat del professorat d'actualitzar-se i donar resposta als canvis socials que ens presenta la societat. Així doncs, es tracta de facilitar eines i bases conceptuals suficients i avançades per a desencadenar els processos d'innovació i creativitat que donin suport als i les mestres i al professorat en general, en la seva cerca de la millora de l'educació del nostre país. D'entre els cursos que se'ns proposen hi podem trobar el següent: 
Cada curs té un duració de 30 hores i té un preu específic (per consultar els preus feu clic damunt dels enllaços anteriors). Tots ells es realitzaran del 3 al 30 de juliol i en llengua catalana. Si n'esteu interessats afanyeu-vos, ja que demà el dia 1 de juliol és l'últim dia de preinscripció.

Comentaris