Biblioteca Escolar Digital: una selecció dels millors recursos educatius

Navegant per la xarxa vaig topar amb Biblioteca Escolar Digital, un espai que tal i com ens explica, cuenta con una selección de los mejores enlaces educativos, recursos de educación, una sección de actualidad con las últimas noticias para profesionales, educadores, alumnos y padres. A primera vista no sembla pas un lloc web del què en poguem extreure gaire informació, tot i així és tot es tot el contrari, ja que hi podem trobar un bon recull de recursos i enllaços educatius que ens poden ser molt útils. 


Molt recomanable que visiteu la secció Enlaces, en aquesta hi trobareu tota mena de recursos per treballar a l'Educació Infantil, a l'Educació Primària, a l'Educació Secundària Obligatòria i a Batxillerat. Si cliqueu damunt de qualsevol de les etapes educatives us apareixeran un gran nombre de subcategories que us redireccionaran a enllaços relacionats. 


Biblioteca Escolar Digital també ens presenta seccions que ens ofereixen notícies educatives i/o articles relacionats en l'àmbit educatiu. Si el que busqueu és posar-vos al dia amb les NTIC (noves tecnologies de la informació i la comunicació) val la pena que en feu una ullada!  

Comentaris

Blanca B ha dit…
no por conocida menos interesante. Gracias, muchacho. besets.
Bertha ha dit…
Muy buena recomendación.

Joel: que pases un feliz verano y una verbena de San Juan.

Abrazos.

Joel Artigas ha dit…
@Blanca Exacto. Totalmente de acuerdo. Este sitio web tiene una pinta estupenda. ¡A por él! :)
Joel Artigas ha dit…
@Bertha Muchas gracias. La verdad es que fué una verbena fantástica. Me lo pasé genial. ¡Gracias! Me ha hecho mucha ilusión verte por aquí. Besos y abrazos.