Yacapaca!: una aplicació web per a professors i estudiants

Després d'un dia d'emocions i de felicitacions toca tornar a la feina, així doncs avui us presento Yacapaca!, una aplicació per a professors i alumnes que ens permetrà crear i gestionar continguts educatius. Tal i com se'ns explica al blog ICT@myclass, Yacapaca! és una aplicació web d'accés lliure que permetrà als docents: 
  • Crear, distribuir y analizar evaluaciones en línea.
  • Compartir actividades y documentos con estudiantes y educadores.
  • Obtener estadísticas sobre la evolución de los alumnos
  • Administrar encuestas y e-portfolios.
  • Seleccionar evaluaciones elaboradas por profesores de otras partes del mundo.
  • Acceder a las secciones en varias lenguas.
  • Yacapaca permite a los alumnos acceder a las secciones creadas por el docente, quien además podrá crear y enviarles claves de acceso. 


Com podreu observar a la pàgina principal podrem escollir si fer servir l'aplicació com a professors (I'm a Teacher) o bé com a estudiants (I'm a Student). Els professors podran crear examens tipo test, enquestes, tutorials i materials d'estudi; mentre que els estudiants podran accedir a les activitats didàctiques en un ambient entretingut, agradable i divertit. Si n'esteu interessats no us perdeu aquest vídeo de presentació que ens explica acuradament tots els propòsits d'aquesta iniciativa. 


Recordeu que per començar a treballar ens caldrà fer un registre (entreu a la secció de professors i cliqueu damunt de Sign in que trobareu a la part superior dreta). Un cop us haugueu subscrit podreu utilitzar en un temps límit i de forma gratuïta Yacapaca! No us ho penseu més i descobriu les seves possibilitats!

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Joel, siempre nos sorprendes con recursos estupendos. Tendremos que probar este. Un beso.
Blanca B ha dit…
Yacapaca??? qué nombre tan sonoro!!!!! me gusta. un besazo campeón.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Este, un recurso genial! Qué bien. No sabes qué ilusión me hace ver qué os doy a conocer recursos y herramientas útiles. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, super sonoro! Genial, no? A mi me encantó. Un beso de los más sonoros.