Del projecte musical 4Cordes a l'Auditori amb "Et toca a tu"

Ahir llegint el diari vaig topar amb el projecte musical 4Cordes, una iniciativa impartida per professors de l'Escola Germanes Bertomeu - Mataró que pretén apropar la música als més petits. 4Cordes agrupa nens i nenes de tercer i sisè de primària, així doncs és un projecte que es podria posar en pràctica des de qualsevol centre educatiu.


Aquest any 4Cordes participarà al concert social "Et toca a tu", un nou projecte que reunirà més de 250 nens i joves de barris amb alt índex d'immigració. Juntament amb l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC) es presentarà un concert original on s'hi inclouran 4 cançons escrites pels mateixos alumnes. 


Tal i com se'ns explica, "Et toca a tu" és una activitat participativa que va néixer el 2012 amb l’objectiu que nens i joves d’entitats que treballen amb la música com a eina d’integració social tinguin l’oportunitat de compartir l’escenari de L’Auditori amb l’OBC. Sense cap mena de dubte, un bon projecte que treballa la inclusió i la integració social dels alumnes a partir de l'educació musical. Què us sembla? 

NO US HO PERDEU!

17 de maig a la Sala Pau Casals a les 20h
Auditori
Entrades a 3€

Comentaris

Blanca B ha dit…
gracias, Joel, a ver si le echo un ojo más tranquilamente, que ahora no tengo tiempo. Un besito, campeón. Nos vemos en Madrid?
elhadadepapel.com ha dit…
Yo también me paso por aquí! Un poco mas silenciosa por el poco tiempo que tengo ahora... Un abrazo
Magda ha dit…
Em sembla un projecte fantàstic !!!!!!
Moltes gràcies per donar-lo a conèixer !!!!
Com sempre unes molt bones entrades trempat !!!!
Petonets de dilluns i molt bona setmana !!!!!!
MUAC'S
mon ha dit…
Jo hi vaig! Si tinc un momentet us explico com ha anat!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Mmm. No podrá ser Blanca... Tengo una actuación con los peques en el TNC. En mi lugar irá Mireia Torrent, un honor para mi! Aix, qué pena! ... En fin...! Un besito.
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke jijij! Me alegra mucho verte por aquí. Aunque slienciosa, me encanta. ¡Un besito!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Sí, és genial! Una iniciativa a tenir en compte, oi? La veritat és que a vegades costa de trobar aquest tipus de feina tant ben feta... Un petonet.
Joel Artigas ha dit…
@mon Ep!! Com va anar? M'agradaria moltíssim que ens ho expliquessis. Estic segur que genial! Una abraçada.