Clipping Magic: recurs per eliminar el fons de les nostres imatges

Avui us presento Clipping Magic, una eina que ens permetrà eliminar d'una manera molt senzilla el fons de les nostres imatges. El seu funcionament és molt intuïtiu i fàcil de fer servir, així doncs accessible per a qualsevol persona interessada en editar i gestionar imatges. Com haureu pogut observar no es tracta d'un programa que instal·lem al nostre ordinador, sinó d'un recurs online, així doncs no ens caldrà cap mena d'instal·lació, ni de registre per iniciar la nostra aventura.


Com funciona? Ben senzill. Primer de tot, caldrà "pujar" les nostres imatges (cliqueu damunt del botó blau Choose File per seleccionar la imatge que desitgeu editar). Fet això se'ns obrirà un editor on hi trobarem totes les eines necessaries per editar la nostra imatge, a més d'una previsualització de tot allò que anem realitzant (la imatge de l'esquerra és l'original; la imatge de la dreta és l'editada). A l'editor hi trobarem les següents eines: 
  • Color verd: marquem la zona que volem mantenir.
  • Color vermell: marquem la zona que volem eliminar.
  • Goma: borrem allò que ens interessi. 
  • Píxels: canviem el gruix amb el què seleccionem i editem les nostres imatges.
  • Background color: seleccionem un color pel nostre fons (opcional). 
Finalment, quan ja tinguem editada la nostra imatge caldrà clicar damunt del botó blau Download. Aquest ens permetrà guardar la nostra imatge editada en format jpg. Què us sembla, ho provem?

Comentaris

Núria Vidal ha dit…
Moltes gràcies per l'eina, Joel. L'he utilitzada i és ben senzilla!
petit món ha dit…
Aquesta eina m'anirà de perles!!! treballo molt amb imatges i sovint les he de retocar. Un recurs genial Joel, moltíssimes gràcies.
Tonets
Ana Martínez ha dit…
Es un recurso fenomenal, Joel, lo he utilizado en varias ocasiones y hasta para mis alumnos resulta sencilla. Un beso.
Magda ha dit…
Un recurs fantàstic Joel !!!!
A veure si el puc provar ben aviat jejjejejje
Fantàstiques les bones troballes que fas !!!
Petonets ben passats per aigua !!!!
Fer de Mestres ha dit…
M'anirà de meravella; ja que fins ara ho feia "artesanalment" a base d'esborrar pixels ha,ha,ha.
Gracies, Joel!
Petons
Joel Artigas ha dit…
@Núria De res. És genial, oi? A mi, la veritat, m'ha encantat. Una gran troballa. Petons. :)
Joel Artigas ha dit…
@Anna No saps com me n'alegro que et sigui útil. És intuïtiva i fàcil de fer servir, genial per fer-la servir també amb els nanos. Petons. ;)
Joel Artigas ha dit…
@Ana ¡Claro! Y si además lo utilizamos con nuestr@s alumn@s, genial! De esto se trata, de utilitzar las NTIC, ser conscientes de las posibilidades y de los desarrollos tecnológicos que nos depara la sociedad de hoy,...

Besos más que grandes. ¡Buena semana!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Eps. Doncs, quan l'hagis utilitzat ja ens comentaràs que t'ha semblat. Estic segur que t'encantarà. Petonets dels més grans.
Joel Artigas ha dit…
@Carme jijij. Doncs sí que t'anirà bé, sí! Ja veuràs que es molt senzill i fàcil de fer servir. Una troballa fantàstica! Petons agraïts. ;)