Cicle de Conferències de l'Associació de Becaris de "la Caixa"

Pels qui sou aficionats a les conferències no us podeu pas perdre l'entrada d'avui. Així doncs, us dono la benvinguda al Cicle de conferències, una iniciativa de l'Associació de Becaris de "la Caixa" i amb el suport de l'Obra Social que tal i com se'ns explica té l'objectiu de presentar personalitats de reconegut prestigi en tots els àmbits acadèmics i professionals, amb qui els exbecaris de "la Caixa" han tingut relació.

Cliqueu damunt de la imatge per accedir a la informació

La primera conferència se celebrarà aquest 22 de maig a les 19h de la tarda al Caixa Fòrum a càrrec de Michelle Garcia Winner, una reconeguda logopeda nord-americana, professional de la parla i el llenguatge, especialista amb el tractament d'alumnes discapacitats d'aprenentatge social. En aquesta conferència, Michelle Garcia Winner ens explicarà com podem fomentar la intel·ligència emocional o social. A continuació, i després de la xerrada, es dialogarà sobre aquest tema amb Núria Oliver, becària de "la Caixa" i directora científica a Telefònica I+D.

Foto de Michelle Garcia Winner

L'entrada només són 4€ amb un 50% de descompte per a Clients de "la Caixa". Les places són limitades així que si us interessa val la pena que l'agafeu amb temps. També podeu comprar les entrades online fent un clic en aquest enllaç. Què us sembla, us hi animeu?

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Joel, para mi última entrada, probé una de tus "herramientas" PicoVico y me encantó. Gracias por compartir siempre tan buenos recursos. Un beso.
Silvina ha dit…
Joel, si vas, no dejes de compartir impresiones sobre la charla! me encantaría estar más cerca para ir!! disfruta! beset
Joel Artigas ha dit…
@Ana ¿Sí? No veas que alegría me da saaber qué probáis los recursos y que los encontrais útiles. Besito muy feliz.
Joel Artigas ha dit…
@Mónica Sí, al final no pude ir. Intentaré buscar la respuesta de la gente que fué. Parecen muy interesantes estas conferencias. Muchos saludos.