PROYECTA herramientas educativas: un espai per aprendre i crear continguts educatius

Avui us presento PROYECTA herramientas educativas, una plataforma virtual on hi podem trobar un bon recull d'eines per crear recursos educatius, formació especialitzada i materials d'aprenentatge. Proyecta ens ofereix un espai d'intercanvi, un lloc per a conèixer millor els procesos d'aprenentatge dels nostres alumnes, compartir i aprendre metodologies de treball i experiències educatives d'altres docents.



Un cop sigueu a dins observareu que al menú principal ens categoritza els continguts en les seccions: Buscar, Investigar i Crear. Perquè us en feu una idea a continuació en teniu una breu descripció de cada una d'elles: 
Buscar: hi trobarem recursos i eines didàctiques, així com llocs web i espais útils per completar la nostra tasca docent. Els continguts els trobarem categoritzats en matèries, nivells educatius i/o tipus de recurs que estem cercant (barra lateral esquerra).


Investigar: hi trobarem metodologies i articles d'interès útils per reforçar i ampliar les nostres competències i ús i coneixement de les noves tecnologies aplicades a l'educació. 


Crear: hi trobarem accions formatives guiades que conclouen en concursos de creació de continguts amb tot tipus de premis. Si en voleu saber més podeu fer clic en aquest enllaç.

 

Comentaris

Blanca B ha dit…
muy interesante, Joel, siempre propones cosas muy atractivas, muchas gracias, corazón.
Bertha ha dit…
Hola Joel:

Tú siempre tan comprometido: de verdad que te admiro que tengas tiempo para aportarnos estas ayuditas...Ya estamos en el tramo final como quien dice y...ya faltan un poco de fuerzas.

Muy buena esta entrada y, no me canso de repetirlo.Muchas gracias por compartir estos recursos pedagógicos.

Un abrazo feliz martes:))