ClicaTic: recursos TIC i material educatiu per tots/es

Per donar la benvinguda al dimarts, avui us presento ClicaTic, un portal educatiu on hi podrem trobar una gran quantitat de recursos i aplicacions TIC educatives. També hi trobarem seccions dedicades al programari, notícies d'interès, catàlegs, visites i sortides per fer amb els més petits, entre molts altres.


Com bé haureu pogut observar a la majoria d'espais i/o blocs educatius que ens proporcionen informació educativa, els continguts els tenim desglossats al menú superior i també als laterals de la pàgina. D'entre les eines que se'ns ofereixen al menú superior se'n destaquen els següents: recursos; PDI; aula d'anglès; aplicacions; eduvídeos; foros; biblioteca; i museus. La majoria d'ells ens presenten un desplegable que per nivells educatius i/o matèries currículuars ens classifiquen els continguts (per veure el desplegable cal que poseu el ratolí damunt de la secció sense clicar). 


Pel que fa als laterals, el menú que se'ns presenta és estàtic, així doncs apretem el botó que apretem sempre apareixeran els mateixos continguts. En aquest cas hi trobem: recursos TIC infantil; recursos TIC primària; recursos TIC museus; i recursos biblioteca. D'altra banda, si el que voleu és buscar recursos i materials específics en un idioma concret (disponible en castellà, català, gallec, euskera i anglès), no us perdeu el menú del lateral esquerra.


Ara sí que no teniu excusa. En aquest espai hi trobareu un bon recull, d'espais i material útil per a guarnir les vostres classes. Aprofiteu-ho!

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Quin enllaç més interessant!
Com t'ho fas per trobar aquestes joies?
M'ho apunto!
Besets de dimarts
Carme
petit món ha dit…
Com sempre una entrada de pes !!!
Et faig la mateixa pregunta que la Carme: Com t'ho afs per trobar aquestes joies? ja hi fet una ullada i la informació i recursos sembla que no s'acabin. Gràcies!!!
Una abraçada
Anna
Blanca B ha dit…
Un sitio que no por conocido es menos útil y brillante. Gracias, majete por estar en todo. un besete.
Magda ha dit…
Uauuuuuuuu Joel avui si que has trobat un enllaç ben interessant !!!!!
Una autèntica troballa, de les que a mi m'agraden !!!!!!
I per descomptat que l'aprofitaré, moltíssim no t'ho pots ni imaginar jejejejjjejejejeje
Petonets crack !!!!!!
Ana Martínez ha dit…
Lo investigaremos con calma, joel. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Carme jeje! Buscant i rebuscant...la veritat és que cada vegada em costa més trobar coses interessants. Aix!!! T'he de dir que m'encanta! Petons.
Joel Artigas ha dit…
@Anna Me n'alegro que t'agradin els recursos que vaig publicant. Com bé li he dit a la Carme, els trobo remenant i remenant continguts de la xarxa..., sempre hi ha continguts interessants! Petonets agraïts :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca De nada. Me alegro que te haya gustado. Totalmente de acuerdo con lo que nos comentas. Besos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Què bé! No saps, com me n'alegra saber que el fareu servir...! Una abraçada plena de recursos
Joel Artigas ha dit…
@Ana Perfecto. Ya nos dirás que te ha parecido. Seguro que genial! :) Besinhos.