Catálogo de recursos didácticos de la Web20: recursos educatius per al professorat

Comencem la setmana amb un descobriment que possiblement alguns de vosaltres ja coneixeu, però trobo que no podia pas faltar en aquest espai. Es tracta de Catálogo de recursos didácticos de la Web20, una pàgina web creada fa dos anys amb l'objectiu de proporcionar eines i material 2.0 al professorat, una iniciativa fantàstica per reforçar l'aprenentatge de les NTIC, a més de conèixer i descobrir espais imprescindibles pel nostre dia a dia a les aules.


Com podem observar els continguts que se'ns ofereixen els tenim desglossats en dos seccions: Herramientas de las Web 2.0 y Experiencias educativas. Al primer bloc hi podem trobar fins a 21 categories per explorar, així com: fotos; presentacions; música; Wikis: Vídeo y TV; entre moltes altres. D'altra banda, al segon bloc hi podem trobar 6 categories ben diferenciades amb l'objectiu de proporcionar material i coneixements útils per a cada un dels nivells educatius proposats.


Si cliqueu damunt de qualsevol recurs o eina educativa accedireu a una nova finestra on hi trobareu la la definició de les seves intencions, les aplicacions educatives, les eines destacades i d'altres espais web relacionats amb el recurs. Espero que en pogueu treure profit! Bona setmana.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Seguro que encontramos muchos que no conocemos. Gracias Joel. Un beso.
Magda ha dit…
Sense cap mena de dubte, un bon recurs Joel!!!!
Gràcies per oferir-nos sempre tant bons espais !!!!!
Petonets i endavant crack !!!!!
Blanca B ha dit…
Muy bien, muy bien, que las cosas no se olviden. Para eso tenemos a Joel, jotake (dale que te pego).

Gracias, guapo. besets.
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí, estoy seguro que sí! Tiene una pinta genial. Muchos besitos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda De res home. Per a mi un plaer oferir-vos tot aquest mar de recursos. Petonets ben útils! :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca jajjja! Ya lo sabes que me encanta tu humor? Siempre con tus comentarios originales y creativos...me encanta!!! Besos.