SlideTalk: una eina original per fer presentacions

Ja fa cosa d'unes dies que vaig descobrir un espai web que tenia ganes de presentar-vos, ja que de ben segur us serà ben útil de fer servir. Es tracta de SlideTalk, un recurs que ens permetrà crear les nostres presentacions online, però, a diferència de les opcions que ens ofereixen espais web similars que ja coneixem, en aquest podrem presentar els nostres texts en escrit i també en àudio.


Per començar a construir la nostra presentació ens caldrà fer un registre (cal que cliqueu damunt de l'opció Login que us apareix a la part superior dreta de la pàgina web principal). Fet això, se'ns obrirà una nova finestra on haurem de clicar damunt de l'opció Create


Tot seguit, en una nova finestra haurem d'introduir el títol de la nostra presentació i el tipus de veu i idioma que volem que apareixi (se'ns farà una petita previsualització). També podrem "carregar" imatges des del nostre ordinador i/o també "pujar" fitxers en format Power Point. En aquest últim pas a cada imatge que introduim ens apareixerà un espai en blanc on hi podrem escriure el text que es mostrarà a la presentació, a més de ser interpretat en àudio pel personatge que haurem escollit (per escoltar-ho feu clic a Listen to the text). Quan hagim acabat la presentació caldrà clicar sobre el botó inferior Produce Now. Aquí en teniu una mostra: 

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Un recurs molt interessant!
L'endreço a "favoritos" perquè moltes vegades des del facebook de Fer de Mestres em demanen recursos semblants.
Gràcies per compartir!
Bon cap de setmana
Blanca B ha dit…
pues lo del audio es interesante. Me daré una vueltita para rematar el recurso. Un musutxo, trabajador.
Joel Artigas ha dit…
@Carme I tant! Endreça tot allò que vulguis, estic segur que en un momento altre et serà molt útil. Moltes salutacions!!!!! :) Bon dimecres.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, no? Yo lo he encontrado muy interesante. Recuperate, eh? Un abrazo muy grande. :) Muak