Portal Educativo: eduquem el consum?

Després d'un dia de celebracions, toca centrar-nos a la feina, així doncs avui us presento Portal Educativo, un espai que neix de la campanya Tu turno mi turno (una iniciativa fantàstica per aprendre a ser consumidors responsables). Sense perdre els objectius de la campanya en qüestió, Portal Educativo és un lloc web que ens ofereix un bon recull de recursos educatius per a l'educació secundària, tanmateix, això no vol dir que siguin exclusiu d'aquest nivell d'aprenentatge, ja que en podem fer adaptacions específiques i significatives pel nostre alumnat.


Com podreu observar els continguts se'ns presenten classificats al menú de la barra lateral esquerra: enllaços, recursos, descàrregues, wiki, foro i blocs. També a la barra lateral dreta hi podem trobar 5 "zones de continguts" que ens ofereixen jocs interactius per aprendre de les temàtiques especificades. Interessant que li feu una ullada! 


Per poder participar a les comunitats de Portal Educativo (foro, wiki, bloc), caldrà registrar-nos a la pàgina principal (el botó de registre el teniu a la part superior dreta). Val la pena que en remeneu els continguts, ja que se'ns ofereix una gran quantitat de material per a docents que ens pot ser molt útil, a més del rerefons de consum responsable, un aspecte essencial de treballar amb els nostres alumnes.

Comentaris

petit món ha dit…
Hola Joel! com sempre interessant entrada, el cap de setmana em dedicaré a remenar-hi una estona.
Si passes pel meu bloc trobaràs una sorpresa.
Una abraçada.
Anna
Joel Artigas ha dit…
@Anna Me n'alegro que t'hagi agradat. Ara mateix vaig a buscar-la, quina il·lusió! Petonets :)