Més recursos educatius: recursos educatius a punt per imprimir

Ja fa cosa gairebé d'una any que us vaig dedicar l'entrada Diario Educació i Més recursos educatius: dos espais a conèixer, tanmateix, i després d'observar l'evolució que han fet en tan sols un any avui us torno a presentar una breu descripció de Més recursos educatius, un projecte que suposo que a hores d'ara ja coneixereu. Més recursos educatius és una iniciativa fantàstica que tal i com ens indica el seu nom, ens ofereix un bon grapat de recursos i materials per treballar amb els nostres infants. Tal i com ens expliquen les seves autores, Nati Bergadà i Laia Jurado, la intenció és que, a part dels nostres materials, puguem tenir col·laboradors que vulguin compartir materials(…). Volem formar una biblioteca de recursos educatius a punt per imprimir. 


Com podreu observar per accedir als continguts que se'ns ofereixen ens caldrà un registre. Ben fàcil, només cal omplir totes les dades que se'ns demanen a la pàgina principal. Què us hi animeu? Si no n'esteu convençuts, el vídeo de presentació que trobareu al clicar damunt de Fes una visita virtual al nostre web! us farà una bona passejada per a tots els racons d'aquest espai web. No us el perdeu! 


Tal i com ens explica el vídeo, els materials estan organitzats per àrees, cada àrea està estructurada en diferents apartats i cada apartat en cicles. També hi podem trobar un bon grapat de recomanacions que ens portaran a un bon recull de llibres interessants de conèixer. A més d'això també se'ns ofereix un espai de recursos online on hi podem trobar enllaços de llocs web que també proporcionen recursos al professorat. Interessant, oi? Doncs, què espereu a registrar-vos?

No us oblideu de seguir-los al Facebook i/o al Twitter

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Això de tenir recursos on line és un gran avenç, avui en dia. Una cosa bona que té la tecnologia! Molt interessant, la teva explicació, Joel. Petons
Nati ha dit…
Moltes gràcies Joel per recomanar-nos! Una descripció del web inmillorable !!
Seguim en contacte i compartint recursos. Per cert, felicitats altra vegada per la feina que fas a Educació i les Tic. Compartint gran varietat i riquesa de recursos educatius.
Miren ha dit…
Yo los sigo por twitter y son geniales, un saludo
Magda ha dit…
Gràcies Joel per recordar-nos aquest magnífic espai !!!
Jo ara feia temps que no hi entrava i avui amb el teu recordatori hi he fet una nova ullada!!!
Sense cap mena de dubte un lloc la mar d'interessant !!!
Petonets de dimarts, que les setmanes passen volant !!!!!!
Ana Martínez ha dit…
Vale la pena registrarse. Tienen muchísimos recursos. Un beso.
profes de infantil ha dit…
Seguiremos vuestras indicaciones y nos registraremos. Un saludo.
Joel Artigas ha dit…
@Marina I tant! És magnífic poder gaudir de tanta informació i continguts útils. Aprofitem-ho! Petons enormes. :)
Joel Artigas ha dit…
@Nati Moltes gràcies a vosaltres per oferir-nos aquest espai tant interessant. Feu una feina genial! No deixeu de treballar que ho feu molt bé. Una abraçada ben gran :)
Joel Artigas ha dit…
@Miren Me alegro que también los sigas. La verdad es que es alucinante la cantidad de enlaces e información que nos comparten. Saludos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda I tant! Super interessant. Cal no perdre's detall de tot el que ens ofereixen. Petonets de cap de setmana. Muak! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Vale mucho la pena. Un ejemplo a seguir. Hacen un trabajo genial! :) Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@profesdeinfantil Espero que os guste. Estoy seguro que os será útil! Besitos muy grandes. :)