Kidblog: el bloc, una eina educativa essencial?

Per aquest dia de fred, neu i gelades, us presento Kidblog, una eina genial per a professors i alumnes que ens permetrà bàsicament crear i gestionar les nostres activitats educatives a partir de blocs. Tal i com ens defineixen els seus autors, Kidblog es una increíble oportunidad para los profesores y estudiantes de todo el mundo para desarrollar todo el potencial de los blogs con sus alumnos. 


Com bé ens demanen a molts espais, per començar a utilitzar aquest espai haurem de registrar-nos (si cliqueu damunt de Create a Class! ja us apareixeran les opcions de registre). Fet això se'ns dirigirà a una nova finestra on podrem gestionar les nostres publicacions, com si fos un bloc de Blogger, però molt més senzill. La idea principal d'aquest espai és que el professor pugui gestionar les comptes de tots els seus alumnes. 


Tot i que em sembla una inicativa molt bona, recomano a tots els professors/es que també inicïin els seus infants a la creació de blocs en plataformes conegudes com ara Blogger o Wordpress. No es tracta de crear professionals de les NTIC, però d'altra banda, tampoc no cal adaptar tots els continguts educatius. Hem de saber com aprenen els nostres alumnes i per tant fer adaptacions del material del què disposem, amb això no vull tampoc menysprear la gran tasca que fan les organitzacions com Kidblog. Això sí, com sempre, cal conèixer el nostre alumnat i saber què és el que més els convé.

Comentaris

Sàlvia ha dit…
Ho provaré, sembla una eina genial! Gràcies per dompartir.
Besadetes
Ana Recio ha dit…
Genial! M'agrada la idea!
A´Punto ha dit…
Que chulo es super interesante¡ Joe, tengo noticias del blog, ay tengo que contarte¡ Mil besiños
Fer de Mestres ha dit…
Fa uns dies a la meva ex-escola una companya em demanava com fer el bloc de la seva classe, vam parlar de blogger.
Ara em miraré el Kidblog a veure si li pot anar millor per fer el bloc de P5.
Gràcies per portar-nos sempre uns bons recursos.
Petonets congelats!
Joel Artigas ha dit…
@Sàlvia De res, gràcies a tu per compartir. Petonets i abraçades! :)
Joel Artigas ha dit…
@AnaRecio Què bé! Celebro que així sigui. Petonets ben grans. :)
Joel Artigas ha dit…
@Vero Me encanta saber qué hay buenas notícias y que poco a poco las cosas se vayan poniendo donode deberían estar...! Genial. :) Besitos
Joel Artigas ha dit…
@Carme Estic segur que li agradarà molt conèixer aquest lloc web, tot i que, tal i com explico a la publicació, no cal oblidar els espais Blogger i Wordpress. Tot i així pels infants d'EI trobo bona idea que s'hagin creat aquest tipus d'iniciatives que potencien el treball del bloc...!

Gràcies pel comentari, com sempre! Petooons
Blanca B ha dit…
A este le tengo que echar el ojo mejor. muaks.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Ya nos dirás qué te ha parecido. Besos. :)