Giphy i CoPainter: passem un diumenge divertit?

Cada dia quedo més "enamorat" de tot el que ens ofereix la xarxa, o més ben dit, de tots els recursos, material, experiències, etc., que ens han compartit milers i milers de persones, a fi de donar a conèixer nous projectes i/o simplement per enriquir el sistema educatiu actual (evidentment em refereixo a tots aquells continguts relacionats en l'educació). Així doncs, després d'aquesta breu introducció, avui us presento dos espais web curiosos que ens permetran passar una bona estona. En un dia com avui, una dia de descans, és fantàstic descobrir i remenar llocs web entretinguts. Estic segur que us ho passareu genial! 

En primer lloc, us dono la benvinguda a Giphy, un espai web ben curiós on hi trobarem tot tipus de gifs classificats en diferents categories (les etiquetes les trobareu a la part inferior de la pàgina). Com podreu observar aquest espai web fa servir el símbol # per classificar els continguts (no us penseu que es tracta d'un hashtag).


Un cop hagueu clicat damunt de qualsevol categoria us apareixeran un bon recull de gifs animats relacionats (per fer-ne una previsualització poseu el mouse damunt i espereu que comenci l'animació). Per afegir qualsevol gif animat als nostres espais web només caldrà que copieu la direcció url que us apareixerà a la part inferior de la imatge animada. Espero que us agradi!

En segon lloc, us presento CoPainter, un experiment que ens permetrà pintar online i compartir les nostres obres d'art sense haver d'instal·lar-nos cap programa. També tenim la opció d'afegir aquest recurs al nostre navegador web Google Chrome. Mireu quin dibuix us he preparat! 

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Tienen muy buena pinta los dos Joel. Me asomaré a hechar un vistacillo. Un beso.
Magda ha dit…
Com sempre unes recomenacions "estupendes".
He fet una ullada rapida i són ben originals.
A veure si tinc una estoneta per mmirar-los tranquilament !!!!
Bona setmana trempat !!!
Petonets !!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Ya verás cómo te gustan. Son muy divertidos. Besos de lunes! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies. Doncs, celebro que t'hagin agradat aquests espais web. Segur que t'encantaran. Una abraçada. Bona setmana! :)