Universal Didactics: una nova manera d'aprendre!

Des del Facebook d'Educació i les TIC m'han recomanat Universal Didactics, un espai web que tal i com ens expliquen els seus autors neix amb la missió d'aportar solucions a les necessitats de l'educació. Es tracta de crear entorns educatius i metodologies innovadores emmarcades en les Tecnologies de l'Aprenentatge i el Coneixement (TAC), implicant els pares i professors en la motivació i estímul dels alumnes en el procés d'aprenentatge. (...) Interessant, oi? Si en voleu saber més coses sobre els valors i objectius plantejats podeu clicar en aquest enllaç


Els continguts que ens ofereixen estan desglossats en diferents matèries que reben uns noms ben curiosos: Matematics (matemàtiques); Ritmotics (música); Lenguatics (llengua castellana). També hi podem trobar d'altres propostes que ens poden ser útils com ara: Supertics (campionats online de les diferents temàtique escolars); Leobien (activitats de lectura i comprensió lectora); Effective Reading (metodologia conductual per millorar el comportament dels lectors); i Didbooks (plataforma en construcció on ens oferiran tot tipus de publicacions).


Com funciona? Ben fàcil, cliqueu damunt de l'enllaç que us agradaria treballar (se us obrirà una finestra on podreu llegir acuradament la descripció i objectius del producte). Un cop sigueu a dins podeu fer el següent: sol·licitar una prova gratuïta, subscriure-us o bé comprar el producte des de la vostra escola. Ja hi ha moltes escoles i alumnes que l'han utilitzat. Mireu, aquí teniu el missatge que ens deixa José Ortega (coordinador TIC col·legis El Valle, Madrid i Alacant): Considerem Matematics una gran eina per la flexibilitat que ofereix en els seus continguts i per l'atractiu entorn que aconsegueix que els alumnes estiguin motivats amb l'assignatura de Matemàtiques.

Espero que us hagi agradat. Ara toca, provar-ho!

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Joel,
he estat mirant aquests recursos i no els acabo d'entendre. Imagino que cal fer-ho amb més tranquil·litat.
Si els recomanes segur que no ho he fet pro bé!
Petonets didàctics
Joel Artigas ha dit…
@Carme Són recursos propis dissenyats amb l'objectiu de crear activitats interactives i divertides pels nens. Hi ha escoles que també ho utilitzen!

Per entendre'ls caldria registrar-se i explorar-ne bé els seus continguts. Sobretot, si ens proporcionen activitats que ens poden ser útils de treballar amb els nostres infants.

Una abraçada didàctica!