Realtime Board: fem presentacions col·laboratives?

Navegant per le xarxa he descobert Realtime Board, una eina fantàstica per crear les nostres pissarres virtuals i col·laboratives. Aquest ens permetrà fer plujes d'idees originals, unir varis boards entre ells per crear unes presentacions magnífiques i atractives (similar a Prezi), treballar amb imatges guardades a Google Drive, entre d'altres.


A què em refereixo a pissarres digitals? Doncs a espais on poder administrar imatges, vídeos, enllaços, dibuixos,..., amb l'objectiu de crear un lloc col·laboratiu i participatiu. Perquè us en feu una idea més general, podeu visualitzar el vídeo de presentació que ens han preparat els seus autors, no us el perdeu!


Realtime Board encara està en fase de proves (Fase Beta), així doncs, podem accedir gratuïtament a la seva interfície sense cap tipus de problema a través de la nostra compte de Google o bé a mitjançant el nostre Facebook. 


Com començar a treballar? Primer de tot no us perdeu la secció Take a Tour, un espai indispensable de visitar per aprendre a utilitzar aquest lloc web. En aquest hi podreu trobar vídeotutorials i/o imatges molt entenedores que ens ajudaran a realitzar aquests primers passos.

Fet això, i quan ja estigueu registrats, ja podreu començar Realtime Board. Ah, com ja haureu pogut observar només està disponible en anglès i rus, un aspecte genial per reforçar el vocabulari i la comprensió lectora de les llengües estrangeres. És un espai web molt intuïtiu i senzill d'utilitzar, perfecte per crear activitats motivadores i interactives. Estic segur que ens pot ser molt útil. Si decidiu utilitzar-ho no dubteu en compartir les vostres experiències.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
Pues sí que parece un recurso muy interesante, Joel. Tendremos que probarlo, je,je. Un biquiño.
Magda ha dit…
Aquest espai té molt bona pinta però uffffffffff no sé jo d'on treuré el temps per provar totes les coses que vull fer, els dies haurien de ser més llargs veritat?? jejejejejjejeje
De moment me'l guardo ben guardadet i a estonetes aniré provant !!!!!
Gràcies com sempre per tant bones troballes !!!!
Petonets !!!!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí, vale mucho la pena. Muy recomendable. Creo que podemos crear unas presentaciones estupendas (para variar un poquito del típico PowerPoint). Besinhos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Aix, perdó per contestar tan tard, la veritat és que ara només tinc temps d'escriure el post. I tant, que els dies haurien de ser més llargs... Sí el trobes (el temps) diga-li que em porti unes horetes més! Petonets aventurers! ;)