Premi One Lovely Blog Award

Comença el dilluns! I...aquest cop, amb un cel ben blau i un dia esplèndid. Què més podem demanar? (suposo que moltes coses). Com bé us vaig comentar en un post anterior, he començat un Postgrau de Comunicació i la veritat és que estic aprenent un munt de coses interessants. Estic molt content, però d'altra banda, he hagut de sacrificar part del meu temps que dedicava a gestionar tots els espais d'Educació i les TIC. En aquest aspecte, em sap molt de greu no poder llegir habitualment els posts que publiqueu, ni poder comentar-vos-els. Així que pugui faré una "super"revisió de totes les vostres publicacions!

Fa ben pocs dies he rebut "amb il·lusió" (com diria un dels nostres estimats polítics), el Premi One Lovely Blog Award. Així doncs, aprofito per donar les gràcies a Ana del bloc Aula Tic, a Xeli del bloc Aprenem a P-5, a Ester del bloc Trencaclosques, Carmen del bloc Catacriccatacrac, a M. Àngels del bloc EI d'Educació Infantil, a Marian del bloc Aventura Diminuta, a Arancha del bloc La Cuentería, a l'Anna del bloc Petit Món i a la Carme de Fer de Mestres per haver-me enviat aquest meravellós regal.


En aquest se'ns proposa explicar algunes coses sobre nosaltres i enviar-ho a 15 blocs amics. Ja sabeu que si pogués l'enviaria a tothom, no obstant n'hauré de fer una tria. Espero que d'algun lloc o un altre tots els rebeu! Bé, anem per feina. Aquí teniu quatre paraules per aquells que encara no em coneixeu: 

Sóc professor, especialitat Educació Musical
Aficionat i enamorat de les noves tecnologies, sobretot, i de moment, al món dels blocs
M'encanta explorar la creativitat, la imaginació, la originalitat, la improvisació, etc. Peces clau per construir una bona educació
Estimo la música i tot el que s'edevé d'ella
Ara mateix, obrint portes cap al món de la comunicació i les NTIC
Sense el món blocaire no hauria crescut com ho estic fent. Estic aprenent moltíssim amb tots/es vosaltres. Moltes gràcies a tots/es! 

Ana - Aula Tic
Laura Tudón - El racó de l'infant
Estrella - Idees Magistrals
Espe - Plastiquem!
Mireia - Món Infantil
Vero - A'Punto
Marina - Tapa't de tapes

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Gràcies, Joel! M'encanta! Espero que gaudeixis d'aquest postgrau. Jo vaig fer el grau de comunicació audiovisual a la UOC i el vaig disfrutar, tot i que reclama molt temps, això també és cert... he he. Petons!
Joel Artigas ha dit…
@Marina I tant! Moltes gràcies. Així ho faré. Sí, vaig una mica atrafegat, però em sembla que finalment m'ho podré compaginar tot..., o això espero! Petonets :)
A´Punto ha dit…
Gracias Joe, eres un sol¡ Que pena que estos días ( semanas ) estemos un poco desconectados verdad??? Pero hablamos prontito¡ besiños mil corason
Joel Artigas ha dit…
@Vero De nada, ya sabes que te lo mereces. Sí, ya encontraremos el momento, no te preocupes... Hablamos pronto! Un besito enorme. :)
Ana Martínez ha dit…
Muchísimas gracias Joel. Me lo llevo encantada a mi blog de premios .Un beso.
Fer de Mestres ha dit…
Felicitats, Joel, per aquest premi que has rebut. Saps que el teu bloc és un referent per a molts blocaires i tu ets un gran company de camí.
Felicito a tots els blocs premiats i et dono les gràcies per pensar en Fer de Mestres a l'hora de repartir-lo.
M'ha agradat el que expliques de tu i t'he de dir que comparteixo la idea que formar part de la blogosfera també fa créixer com a persona.
Ja saps que repartir-lo a 15 blocs és difícil; així que m'ho agafaré amb calma i quan pugui repartiré aquest premi que recullo molt emocionada.
Besets agraïts!
Marta ha dit…
Moltíssimes gràcies Joel per haver pensat en el meu bloc!!Ara mateix me l'emporto!!
Petons ben grans!!
Unknown ha dit…
Gràcies Joel! Moltes grasis per pensar sempre amb mi! Em fa molta il·lu. I... n'estic segura que ho compaginaràs tot i més! Si ets un campió de ses tic!
Magda ha dit…
Felicitats pel premi Joel, ja saps que per a mi te'l mereixes i moltíssim ja que ets un gran referent dins del món blocaire i un molt bon company dins d'aquest món.
I moltíssimes gràcies per pensar en "Els petits infants", recullo el premi ambgran il.lusió.
Molts petons trempat i ENDAVANT que tu te'n surts amb tot, ets un crack !!!!
MUAK
Miren ha dit…
Muchas gracias y espero que te lo pases genial en el curso, te incorporo a la entrada de l premio. Un saludo
Mireia Torrent ha dit…
Moltes gràcies Joel ets un encant, el recullo amb molta il·lusió. Besitos.
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Moltíssimes gràcies!!! És tot un honor recollir aquest premi venint d'un blocaire com tu.Me n'alegra saber que el post-grau que fas t'està enriquint, disfruta'l. Una forta abraçada i fins aviat.
Olga ha dit…
Guapooo! Gràcies per compartir el premi amb Petits Grans Artistes!!! Arribo tard, ja ho sé... però he estat de baixa amb una grip que volia passar uns quants dies amb mi...
Gràcies per tot. És un plaer passejar pel teu bloc i aprendre tant en cada publicació.
Et torno el premi, això està clar! Muak!
Ester ha dit…
Hola Joel!! sé que ja el tens però segueixo pensant que te'l mereixes així que... al trencaclosques t'espera un regalet!! http://eltrencaclosques.blogspot.com.es/2013/01/premi-one-lovely-blog-award.html
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias a ti! Me alegra saber que te ha gustado :)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Què bé que t'hagi agradat. Sí, és difícil escollir a qui ho volem enviar... Te'l mereixes! Un petonet blocaire
Joel Artigas ha dit…
@Marta De res. Celebro que t'hagi agradat. Petonets i abraçades enormes. Muak
Joel Artigas ha dit…
@Laura Gràcies. jejje! Això ja ho veurem eh? De moment sóc capaç de compaginar-me les coses... Ja ho veurem d'aquí uns dies! Petonets hiperactivats! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Ja saps que tens un bloc magnífic ple de recursos i continguts interessants i útils. T'ho mereixes! Petonets molt grans! :)
Joel Artigas ha dit…
@Miren De nada! Gracias por la mención. Muaaaaaak!
Joel Artigas ha dit…
@Mireia De res, Mireia, què bé que t'hagi agradat! Petonets il·lusionats. :)
Joel Artigas ha dit…
@Espe I tant, m'està enriquint moltíssim...! Per a mi si que és un honor poder gaudir de les teves publicacions, són genials! :) Abraçades.
Joel Artigas ha dit…
@Olga Uuu.. espero que ara ja estiguis ben recuperada! Tranquila, em sembla que jo si que t'he de demanar disculpes per respondre tan tard els vostres comentaris. AIxxx! Una abraçada de recuperació!
Joel Artigas ha dit…
@Ester Moltíssimes gràcies Ester, ara mateix te l'agafo i l'incloc a l'entrada corresponent. Em fa molta il·lusió rebre aquests premis. Petonets! ;)
Blanca B ha dit…
Llego tarde, lo sé, pero no me regañes que sólo tengo una mano para escribir la otra tiene una escayola monísima, jajaj.

Besitos de corazón, Joel, y que sepas que te echo de menos todos los días.