5 espais web imprescindibles plens d'Apps educatives

Com bé vaig esmentar en un post anterior, cada dia són més les persones "enganxades" a les noves tecnologies. Sí, em refereixo a l'ús que en fem dels smartphones, les tauletes, els ordinadors, etc. Així doncs, l'escola actual hauria d'estar a l'altura del què la societat ens demana... Tots sabem que la situació actual educativa no és gaire bona, tot i així no podem "caminar" sense veure el què ens demana la realitat. Si volem aconseguir que els nostres nens i nenes siguin crítics, cal que visquin i aprenguin en un món adaptat a les noves tecnologies. Pense'm-hi! Les noves tecnologies no hauria de ser una barrera per al professorat, sinó una eina imprescindible per ajudar als infants a aprendre significativament.

En aquest aspecte, avui us presento 5 llocs web que contenen Apps educatives que ens poden ser útils. La majoria d'elles les podreu utilitzar als vostres mòbils o tauletes. Eps! Cal dir que totes elles poden ser projectades a les nostres PDI perquè tots els infants en puguin ser partícips. Espero que us agradin. 


Aquí hi trobareu un bon munt de Apps per a nens des de 2 fins a 8 anys. Els continguts els trobareu categoritzats en temàtiques i també pels diferents idiomes que ens proporcionen.


Apps per a nens i nenes de 3 a 5 anys i de 6 a 8 anys. 
Podrem escollir el nostre dispositiu i les diferents matèries que voldrem treballar. 


Conté un bon recull d'Apps categoritzades per edats, temes a tractar, tipus de dispositiu, entre d'altres. De cada una de les Apps que se'ns ofereixen hi tenim una breu descripció que ens ajudarà a decidir quina d'elles ens pot ser més útil. 



Magnífic lloc web amb més de 300 app per a infants, pares i professors. Si el que ens interessa és trobar Apps per als nostres alumnes, aquest espai ens les categoritza per nivells educatius. Genial, oi?


Un bloc fantàstic on hi trobarem un bon recull de propostes i suggerències tecnològiques. 
Si en voleu saber més no us perdeu aquest vídeo.

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
Tens raó, el professorat ha d'actualitzar-se, com ela alumnes, per assolir un ensenyament de qualitat. De ben segur que aquestes apps que comentes els seran útils! Petons
Ana Martínez ha dit…
Seguro que les encontramos utilidad. Gracias Joel. Un abrazo.
Joel Artigas ha dit…
@Marina Estic segur que sí! Esperem que els puguin exprimir al màxim. Sense cap mena de dubte, vivim envoltats de dipositius electrònics i el millor que podem fer és aprofitar-los! Una dotzena de petons! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Cómo siempre, muchas gracias por tus aportaciones y comentarios. Me alegra ver que te ha gustado la publicación. Un abrazo! ;)