38a edició dels Premis Vila de Martorell 2013

Aquest any, si pot ser, Educació i les TIC es presentarà a la 38a edició dels Premis Vila de Martorell 2013. Hi ha un bon munt de premis pels guanyadors. Així doncs, us animo a participar-hi! A vegades és important que ens recompensin la nostra feina, oi? (tot i que no cal dir que la recompensa la tenim cada dia amb les persones que ens visiten i interactuen dia a dia als nostres espais).


D'entre les categories que se'ns presenten tenim les següents: Poesía catalana; Poesía castellana; Premis locals (només pels residents a Martorell); Millor blog (només disponible en llengua catalana). El lliurament de la proposta es pot fer fins al dia 04/02/2013 i cal adjuntar la Butlleta d'inscripció que podeu sol·licitar-la per correu a l'adreça cultura@martorell.cat. Si en voleu saber més aquí teniu l'enllaç a l'Extracte de les bases.

Fa cosa d'uns dies vaig enviar el correu, però encara no m'han contestat. Esperem poder-nos-hi presentar. Si n'esteu interessats afanyeu-vos que no us queda gaire temps. Ah, jo em presentaré a a categoria Millor blog, a veure si ens hi trobem! Bona setmana.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
ESpero que tengas mucha suerte, Joel. Un abrazo.
Magda ha dit…
Apa noiet a veure si tens sort !!!
El teu bloc és fantàstic i de ben segur que en quedaran encantats !!!!
A més amb tants recursos que ens proporciones ja tens molt de guanyat !!!!
Apa que no t'animo ehhhhhhhhhh jejejjejejejejejeje
Petonets plens de sort !!!!!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias! Ya os lo comunicaré! Un besito Ana! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Gràcies Magda. Sí, m'encanta donar a conèixer Educació i les TIC, més enllà dels premis que et puguin donar. Petonets!
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Muchas gracias!!! :)