3 espais artístics interactius

Bé, avui ja hem entrat al ben mig del mes de Gener. Sí, ja som al dia 15 i l'hivern ja es fa notar a tots els indrets. Els dies de blavor s'han transformat en boires i grisos que ens entelen els nostres boscs. És hora d'encendre les llars de foc o bé, i és en el meu cas, de posar en marxa les calefaccions. Sense cap mena de dubte, el pronòstic d'avui és fred, molt de fred. Abrigueu-vos!

Il·lustració de Andi Butler

Avui us presento tres espais artístics que ens poden ser molt útils, sobretot, si tenim la intenció de passar una bona estona. En primer lloc, dono la benvinguda a Artgames, un recurs en anglès i en castellà que ens permetrà aprendre més coses sobre les obres d'art de la Galeria d'Art Albright-Knox (Buffalo - New York). Les activitats estan dissenyades perquè els nens puguin treballar sols i/o també amb l'ajut d'un adult. Va la pena que en feu una visita i que en descobriu les seves possibilitats. Jo m'ho he passat genial!


En segon lloc, us presento Guido conta el señor de las sombras, un espai interactiu que mitjançant un personatge ben simpàtic ens permetrà conèixer les obres d'art que amaga el Museu Thyssen. Una idea genial, per introduir als més petits al món de l'art i a l'interès de conèixer tot tipus d'estils i obres artístiques. Què, us sembla, ajudem a en Guido? 


Per acabar, tampoc us podeu perdre El Misterio de las miradas del Thyssen, un altre espai interactiu que en el que haurem d'ajudar a John Vyndel, un famós invesitgador, a resoldre els misteris del Museu Tyssen. Cal no perdre's ni un sol detall, ja que segons les declaracions d'alguns restauradors, hi ha algunes obres que fins i tot mouen els ulls al mirar-les... Buff! Quina por oi? No us perdeu els misteris d'aquest museu! 

Comentaris

Blanca B ha dit…
Bueno, Joel, aunque ya los conocía, son un referente en cuanto al acercamiento del arte a los chavales. Gracias por publicarlos. Besos muy muy artísticos.
Fer de Mestres ha dit…
Uns recursos molt apropiats per apropar l'art als infants, especialment a qui per la llunyania no podrà anar als museus sovint.
Petonets
Unknown ha dit…
Muy buenos los juegos! Con tu permiso me los llevo a mi blog a la pestaña de ArtisTIC@. Un saludo! Y gracias! www.patripenalogopeda.blogspot.com.es
Ana Martínez ha dit…
Muy buenos recursos, Joel. Me los guardo. Un beso.
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Sí, nos pueden ser muy útiles y a los niñ@s les encantan! Un beso super artístico! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Carme Sí, són uns recursos genials per apropar i aprendre de forma entretinguda i divertida més coses sobre el món artístic! Estic segur que als més petits els encantarà. Petonetssss!
Joel Artigas ha dit…
@Patricia Llévate todo lo que quieras, por eso lo comparto. Me alegro que te hayan gustado. Ahora pasaré por tu blog. Besitos! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias Ana! Guárdate todo lo que quieras. Me alegro que te haya gustado! Besos y abrazos! :)