Timekiwi: organitzem les nostres xarxes socials?

Què, com prova aquest fabulós dissabte? Estic segur que molt bé! Si és que només cal veure les cares de felicitat i misteri que porta la gent. Sí, em refereixo a la il·lusió que ens transmet el Nadal: el retornar a veure tota la família unida, la intriga d'amagar els regals i el veure les cares d'il·lusió (sobretot dels més petitons), la tradició de menjar galets, carn d'olla, pollastre farcit i de postres turrons (això a casa meva)... En poques paraules, aquestes vacances són per a mi i per a moltes altres persones un retrobament, una tradició magnífica que cal celebrar, una reunió d'hivern per poder gaudir del caliu de la família, de l'escalfor de les paraules!

Il·lustració de Céline Meisser

Avui doncs, i per a tots aquells que sigueu uns aficionats a les comunitats socials, us he preparat un regal ben especial! Es tracta de Timekiwi, un espai web que ens permetrà organitzar les nostres xarxes socials, a fi de millorar la seva accessibilitat. Genial, oi? 


Per començar a utilitzar Timekiwi és ben senzill només cal clicar damunt de Start here i decidir a quin tipus de compte volem vincular aquesta aplicació (Twitter o Facebook). Fet això, us actualitzarà els vostres posts i/o tuits en aquest espai.

Ah! Per vincular la nostra activitat digital, cal que aneu a l'opció Connect i escollir aquelles xarxes socials que voleu visualitzar en aquest espai online. 


Si heu seguit tots aquests passos podreu visualitzar tots els vostres continguts digitals publicats i ordenats per dies en aquest espai. Però, la cosa no s'acaba aquí, ja que també podrem canviar l'aspecte de com volem visualitzar els nostres continguts. Per fer-ho podeu clicar damunt de l'opció Customize que trobareu a la part superior dreta (podreu canviar els colors de fons) i/o també a la pestanya Rotate, aquest ens canviarà la direcció de lectura dels nostres perfils socials. Mireu!

HORITZONTAL


VERTICAL


 Actualment, tenim tantes comptes i contrasenyes generades que fins i tot ens costa recordar-les... Així doncs, Timekiwi és una bona eina per centrar la nostra activitat 2.0. Què, us hi animeu? Segur que us encantarà! Espero que us hagi agradat aquest "mini" regalet digital que us he preparat.

Comentaris

Ana Martínez ha dit…
¿Qué será lo que tú no encuentres? Parece un buen recurso y además útil que es de lo que se trata. Probaremos. Un biquiño de Nadal.
Magda ha dit…
Uauuuuuu avui un regalet i tot !!!
Ets una caixa de sorpreses ehhhhhhhhhhhhhh ???????
Doncs ja se sap que hem de fer amb els regalets, provar-los jejjejejejeje
Segur que a partir d'ara estarem la mar d'organitzats !!!!!
Petonets nadalencs !!!!!!
Olga ha dit…
Un regalet la mar de pràctic!!! Gràcies Joel i molt bones festes (a mi també se'm posa aquella cara d'il·lusió i misteri nadalenc...)
Una abraçada!
Joel Artigas ha dit…
@Ana jejje! Sí, últimamente me estoy sorprendiendo hasta a mi mismo con los espacios que estoy encontrando, hay que son magníficos, no? Prueba, ya verás cómo te gusta. Besosss!
Joel Artigas ha dit…
@Magda Tu sí que ets una caixa de sorpreses, sempre quedo al·lucinat i meravellat amb els teus super comentaris. Petons ben organitzats. :)
Joel Artigas ha dit…
@Olga Sí? T'ha agradat? Què bé! Igualment que tinguis un Nadal la mar de bonic! (és genial la il·lusió que ens transmet el Nadal, eh?) Petooonets!
Unknown ha dit…
This is a very good website. I liked it. Informative as well as interesting. Keep sharing like this in the future as well.

Reviews of assignment writing service