Premi #Concurs de Manualitats - Educació i les TIC

Després d'uns dies de nervis i més nervis, ha arribat el gran dia! Sí, avui és l'entrega del PREMI del #Concurs de Manualitats - Educació i les TIC. Us he de dir que les votacions han estat molt ajustades, un aspecte que demostra la gran qualitat dels treballs de les persones que hi han participat. Ja us puc ben assegurar que aquesta primera edició ha superat totes les meves espectatives, ja que hi han participat fins a 26 persones, una autèntica meravella! 

 
Cal felicitar a tots els que hi heu decidit compartir les vostres autèntiques obres d'art, ja sabeu que sense vosaltres aquest concurs no hauria estat possible. També, aprofito per donar les gràcies a tots aquells que heu contribuït en les votacions i/o en deixar comentaris fantàstics als posts del bloc. MOLTES GRÀCIES!

...comencen a sonar els tambors...
Brrr, brrr, brrr, brrr!

I... en Tercera Posició, amb 42 vots tenim: 

#25 CUINETA DE CARTRÓ de Miriam Garsaball


Moltes felicitats! La veritat és que aquesta cuina és genial, no li falta res, a més utilitza un munt de material reciclat, un bon exemple a seguir!

...de nou apareixen els tambors...
Brrr, brrr, brrr, brrr! 

I... aquest cop una mica més amunt, en Segona posició, i amb 53 vots, un vot de diferència amb el primer premi, hi tenim: 


#21 L'HIVERN de Elena Romaguera Fortuny 

  
Felicitats per aquest segon premi ben merescut! Ja ens diràs com t'ho has fet per fer aquest preció ninot de neu. Molt bonic. Estarem atents que ens enviïs la recepta per poder fer-ne una bona elaboració! 

...sonen els tambors, però aquest cop fort i més fort...
Brrr, brrr, brrr, brrr!

Finalment, el moment esperat, la manualitat que serà premiada amb una gran difusió per tots els espais d'Educació i les TIC... En Primera posició i amb 54 vots, només un sol vot de diferència amb el segon lloc és...


...tornen a sonar els tambors, però ara amb més intriga...
Brrr, brrr, brrr, brrr! 

#19 TRANSFORMEM UNA CAIXA DE CARTRÓ AMB UN SUPERMERCAT

  AUTORIA: SÍLVIA MÈLICH ALBA 

MOLTES FELICITATS, aquí tens una part del Premi que t'ha preparat
Educació i les TIC


A partir d'aquest moment ja saps que els espais d'Educació i les TIC faran difusió de la teva manualitat i de tots aquells espais que vulguis donar a conèixer. Moltes gràcies a tots/es per participar. Això només ha estat la Primera Edició, esperem fer-ne més d'aquí a poc temps!

Comentaris

Tapa't de tapes ha dit…
òndia!! Quina creativitat!! Són tots preciosos!! I felicitats al winner!! no vaig estar al cas del procés de votacions però veient el número que ens dius de votants veig que el repte que has organitzat ha tingut molt èxit!! Felicitats, doncs, per la part que et toca!! Petonets
Joel Artigas ha dit…
@Marina Gràcies!!!! I tant, ha estat tot un èxit sense cap mena de dubte, ara ja estic pensant en la segona edició (jijij). Les manualitats presentades han estat sensacionals, cal felicitar a tots els participants. Petonets ben grans.
Fer de Mestres ha dit…
Oooooh! Precioses!
Felicito a les persones que han fet aquestes manualitats tan extraordinàries i a tu, Joel, per les teves iniciatives tan creatives.
Petonets
A´Punto ha dit…
Felicidades al ganador, han tenido cierto aire gastronómico, me encanta¡ Enhorabuena por el éxito de tu iniciativa corason¡ Un besote gallego menos estresado, para contrarestar ;P
elhadadepapel.com ha dit…
Que ganadores mas buenos!!
Felicidad a tanta creatividad!!
bs
rosa ha dit…
Qué bonito!... Toca seguir creando. Gracias Joel por la propuesta y felicidades por la acogida :)
Magda ha dit…
Un gran èxit aquest concurs, ets únic creant aquest tipus d'activitats i jo encantada que així sigui !!!!!
Moltes felicitats a tots els participants perquè tots els treballs presentats eren molt originals i creatius !!!!!
No sabia a qui votar !!!!!!!
Continua així Joel tant emprenedor i amb aquesta empenta !!!!!
Petonets ben creatius !!!!
Ana Martínez ha dit…
No me extraña nada que haya estado tan reñida la votación. Todas son preciosas. Un biquiño.
Blanca B ha dit…
Me encanta la ganadora y los demás trabajos, como discurre la gente, es asombroso. Felicidades a los ganadores y al ideólogo del concurso un besazo.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Moltes gràcies per aquestes felicitacions. M'han fet totes molta il·lusió. Petonets ben creatius i originals. Muak
Joel Artigas ha dit…
@Vero Sí!!! Curioso el aire gastronómico, eh? Qué bien que te haya gustado la inicativa. Un beso ya menos estresado y a punto para empezar la semana. Muak Muak!
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Sí, son buenísimos! Gracias por participar, tu manualidad también era preciosa. Muchos besitos!!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Rosa Sí, no hay que parar!!! Viva la creatividad... Un saludo muy original y creativo! :)
Joel Artigas ha dit…
@Magda Tu sí que ets única compartint aquests comentaris. M'encanten. No saps com m'animen a seguir treballant. Gràcies per les teves paraules. Jo si t'he de dir la veritat, tampoc sabia a qui votar, uns participants increïbles! :) Molt bo tot plegat.

Una abraçada ben gran!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Estoy de acuerdo, son geniales todas las manualidades! Gracias por el comentario. Un abrazo!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Gracias por tus felicitaciones, no sabes cómo las valoro. Me encanta ver que el concurso os ha gustado. Los participantes magníficos. Habrá que empezar a crear la segunda edición!!! ;)

Besos llenos de manualidades!
Olga ha dit…
Enhorabona a les tres i en especial al primer premi!!! La veritat és que totes ere xulíssimes!!! Quanta creativitat!
Un petonet per a tu Joel!
Joel Artigas ha dit…
@Olga Sí, cal felicitar el meravellós treball que ens han compartit. Autèntiques obres d'art, oi? Un petonet a tu també! :)