Espurn@: un projecte per millorar la qualitat de les escoles

Què, preparats per celebrar el Nadal? Sí, ja és aquí! Fa dos dies que estàvem gaudint de les platges, dels nostres "morenos" (aquest any no gaire), de la calor i de les suors que ens acompanyen sobretot a les zones properes a la costa... Com passa el temps, oi? Ja som a l'hivern, els arbres es despullen i les nits refresquen tots els racons. Brrr! 

 El senyor hivern ja és aquí!
Il·lustració de Maria Lavezzi

Caminant sento unes veus em giro i veig un nen mort de fred, de sobte s'apropa la mare i l'abraça: -Arnau, abriga't que t'encostiparàs! L'Arnau, somriu i li diu: -Sí, tens raó... La mare li fa un petó a la galta. Ara sí, em regiro per seguir el meu camí i reflexiono: m'encanta el Nadal, la il·lusió i la màgia que s'hi respira, però sobretot l'estima que transmeten les famílies. Bon Nadal.

Segur que molts de vosaltres ja el coneixereu, però, com sempre acostumo a explicar-vos, aquest espai no podia pas faltar en aquest bloc. Així doncs, avui us presento Espurn@, una iniciativa del Departament d'Ensenyament i de l'ICE de la UAB. Tal i com se'ns descriu a la pàgina principal, (...) Espurn@ és un projecte multidisciplinar adreçat a mestres i professors d'infantil, primària i secundària que en base al treball en xarxa, integra metodologies i dinàmiques adreçades a la millora qualitativa de l'Escola. El seu objectiu principal és facilitar les eines necessàries als nostres joves per créixer en el marc de la societat del coneixement. 


Interessant oi? Doncs no us perdeu les més de 45 activitats que ens ofereixen, n'hi ha que ens poden ser molt útils. Per accedir als continguts us hi podeu registrar o bé abans fer-ne una petita visita a les diferents seccions que completen aquest lloc web. Aquí les teniu: 
  • Kitxalla - Espai dedicat a les aules de primària
  • Kalidoscopi - Espai per treballar la llengua
  • Kampus - Espai dedicat a les aules de secundària
  • Klaustre - Espai orientat al professorat
  • Espurnik - Espai per conèixer i descobrir coses noves
  • Espurna - Espai d'interacció i de comunicació amb els usuaris
Imatge de la pàgina principal de la secció Klaustre
Font: http://klaustre.espurna.cat

Sense cap mena de dubte, és molt recomanable que en feu una visita, ja que en podem extreure continguts que ens poden ser molt útils en el moment de programar o posar en pràctica les nostres activitats educatives. Des d'aquí aprofito per donar les gràcies a tot l'equip de direcció i gestió del projecte, és una autèntica joia tenir a l'abast aquestes iniciatives plenes de recursos, idees, experiències... Molt bo!

Comentaris

Magda ha dit…
I tant Joel, amb la quantitat de recursos que trobem dins el teu espai el pojecte "espurna" no hi podia faltar !!!!
Un lloc web molt interessant ple de recursos !!!
Jo hi estic registrada i sempre m'agrada fer-hi una ullada !!!!
Petonets ben nadalencs i que el tió cagui molt aquest vespre !!!!!!
MUAAAAAAAAAAAAAA
lluna ha dit…
Molt bona entrada Joel. El projecte Espurna s'ho mereix. Jo també el visito sovint.
Que passis una bona nit de Nadal!
Petonets!
Blanca B ha dit…
****************FELIZ NAVIDAD******************
5 cèntims ha dit…
Hola Joel ! De part de l'equip Espurn@, moltes gràcies per la teva generosa valoració. Esperem poder continuar oferint cosees per millorar l'educació del país.
Ana Martínez ha dit…
¡Qué buenísimos recursos, Joel! Ni en Nochebuena paras, je,je Un abrazo navideño.
Fer de Mestres ha dit…
Joel, el Tió de Fer de Mestres t'ha deixat un regalet. Si vols passar a recollir-lo.
http://ferdemestres.blogspot.com.es/
Petonassos
Joel Artigas ha dit…
@Magda jejje! Jo ara també hi estic registrat... A partir d'ara no se m'escaparan les seves actualitzacions, jij! Petonets ben grans. Que tinguis un bon dia de Sant Esteve! :)
Joel Artigas ha dit…
@Lluna Gràcies. Sí, jo també crec que s'ho mereixia. Igualment, que tinguis un bon Sant Esteve!!! :) Bones festes. :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Igualmente!!!!! Que tengas una Navidad estupenda. Seguro que lo será. Muak!!! ;)
Joel Artigas ha dit…
@RamonBarlam Gràcies a vosaltres! És un honor tenir espais com el vostre tan aprop! De tots/es n'aprenem oi? Fantàstic. Una abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Ana jejje! Es que me encontré este sitio por la red y no lo pude evitar. Sensacional, no? Un abrazo más que navideño!!! Muak!
Joel Artigas ha dit…
@Carme Moltes gràcies. M'ha agradat molt el regalet que ens ha portat el Tió. Ja t'he deixat un missatget al teu bloc. Molts petonets!!!

Que tinguis un Nadal genial! ;)