Educació i les TIC arriba a les 200.000 visites!

Avui m'he despertat ben content! Per què? Doncs, perquè Educació i les TIC ja ha arribat a les 200.000 visites. Impressionant! Em fa molta il·lusió haver arribat a aquest número tant aviat. En realitat, encara no m'ho acabo de creure del tot. Així doncs, altra vegada us he de donar les gràcies a tots/es aquells/es que feu que aquest espai sigui cada cop més i més gran. El que va començar amb una petita afició s'està transformant en una part essencial de la meva vida!


Però, no només us dono les gràcies des del bloc, sinó des de tots els espais que mica en mica estem construint. Des del Facebook d'Educació i les TIC ja tenim 16.312 M'agrada, el Twitter en molt poc temps ja hem arribat als 148 seguidors i al Fòrum 138 usuaris registrats. De nou, moltíssimes gràcies a tots/es els qui confieu en Educació i les TIC. Us he de dir que cada dia n'aprenc molt de vosaltres, de les vostres aportacions, comentaris, experiències educatives, opinions, arxius compartits...

Recordeu: Educació i les TIC és un espai de tots i per a tots! Gràcies

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Moltes felicitats!
Són quantitats que impressionen i, alhora, mostren que estàs fen una bona feina.
Seguiré engreixant-les visitant Educació i les TIC!
Petons
Caminem plegats ha dit…
oe,oe,oe,oeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

felicitats!!! et emreixes mooooooooooooooooooooltes més!
Maite ha dit…
Muchas Felicidades!!! Me encanta tu blog y su magia y creatividad, moltes gràcies!!!
A´Punto ha dit…
Como no creértelo si haces un trabajo maravilloso, tu creatividad, tu ilusión...es contagiosa y ser percibe a través de la red, y eso no puede traer más que éxito. Mil abrazos Joe ;P
Marta ha dit…
Moltíssimes felicitats!!! Ostres, en són una bona pila!
Fas una molt bona feina, ja veuràs com no pararà de créixer.
Petonets.
Blanca B ha dit…
Zorionak!!!!!!!!!!!! con este blog tan especial seguro que consigues 14 veces, por lo menos, estos 200.000. 200.000 petons.
Puri García ha dit…
Muchas felicidades!!!! Tienes un blog estupendo, me encanta!!! Seguro que en seguida las duplicas.
Magda ha dit…
Uauuuuuuuuu nano que 200000 són moltes visites ehhhhhhhhh, perquè serà????
Perquè el teu bloc val un imperi, perquè ets un gran hiperactiu i sovint ens sorprens amb alguna idea la mar de creativa, perquè fas unes troballes excepcionals, perquè a mi m'agrada moltíssim i en sóc una gran seguidora !!!!!!!
Per tot això i moltíssimes coses mes : FELICITATS!!!!!
I estic segura que el bloc anirà creixent, creixent, creixent ...
Petonassos !!!!!
Miren ha dit…
Enhorabuena, suma, suma y suma jajaja Un saludo y no sigas sumando que no se contar tanto jejeje
elhadadepapel.com ha dit…
Increíble...no no lo es!
Con el contenido que tiene tu blog es muy creíble!

Felicidades
Bs
profes de infantil ha dit…
Enhorabuena. El buen trabajo se traduce en visitas. Con lo cual, tu nota es unn 10! Ahora toca seguir y seguir, sumar y suma visitas.
Un beso.
Ana Martínez ha dit…
Joel, es de lo más normal que llegues a esas cifras. Siempre tienes muy buenos recursos para compartir por eso te visitamos tanto. Un beso y buen finde.
Joel Artigas ha dit…
@Carme Moltes gràcies! I tant que impressionen, jo encara no m'ho crec... En fi, seguirem treballant com sempre que m'encanta fer-ho! ;) Una abraçada gegant. Muak!
Joel Artigas ha dit…
@Caminemplegats Moltes gràaaacies! No saps com valoro les vostres paraules, m'ajuden a seguir treballant. Petooooooons! :)
Joel Artigas ha dit…
@Coloreandoelmundo Qué bien que te guste. A mi me encanta leeros y recibir este tipo de comentarios. Este blog es cómo es gracias a vosotr@s! Besitos.
Joel Artigas ha dit…
@Vero Muchas, muchas y muchas gracias! No se cómo daros las gracias a estos maravillosos comentarios. Me encanta ver que lo que haga os gusta y que además os es útil! Un besito más que grande, gigante! ;)
Joel Artigas ha dit…
@Marta Sí, en són molts. La veritat és que no m'esperava pas arribar a aquest número...Bueno, suposo que toca seguir treballant i, tal i com diu la Carme: seguir emgreixant les visites! Petonets. :)
Joel Artigas ha dit…
@Blanca 200.000 Gracias!!! Tú sí que tienes un blog estupendo, madre mía pero si es que creo que ya me triplicas. No sabes cómo valoro tus palabras, me encanta cómo trabajas, Blanca! Besos y más besos (ya 300.000).
Joel Artigas ha dit…
@PuriGarcía Qué bien! Me alegro que te guste. Me encanta que así sea! Un beso enorme.
Joel Artigas ha dit…
@Magda Moltíssimes gràcies! Ja saps que aquest raconet et té un gran apreci Magda, sense tu tampoc seria el que és! M'encanta llegir els teus comentaris i les teves aportacions. Molts petonets!!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Miren jajja! Seguiré sumando yo para que no lo tengas que hacer tú, jejje. Muchos besitos Miren!!!
Joel Artigas ha dit…
@equipo:Hannah/Noah/Hilke Muchísimas gracias. Me encanta saber que este espacio os gusta!! Un beso enorme! :)
Joel Artigas ha dit…
@profesdeinfantil Gracias por tu comentario. Valoro mucho vuestros comentarios, me ayudan a seguir trabajando!!!! Un abrazo más que grande!
Joel Artigas ha dit…
@Ana Gracias, gracias y más gracias!!! Ya no se ni cómo dar las gracias!! Seguiremos sumando y sumando. Me encanta trabajar y ver que los contenidos que os publico os son útiles! :) Besinhos!