Coco Books: un espai per ajudar a pensar i desenvolupar la creativitat

Què, com prova la setmana? Jo aquests últims dies una mica atrafegat, suposo que ja haureu observat que no he pogut fer gaires aportacions a les vostres publicacions. Sí, és que el Nadal ja és aquí i la seva preparació necessita una bona elaboració! D'aquí per allà no paro de pensar en els meus espais, en la necessitat de posar-los al dia, tot i així, i això ja s'ha transformat en un costum, els meus dies necessiten temps...!

Ja es comencen a notar les il·lusions, això és que el Nadal ja és aquí!
Il·lustració de Andy War

Avui us presento Coco books, un espai que neix en observar la manera en què els nens i les nenes es relacionen amb l’entorn. És fruit també de l’admiració que sentim per als menuts, per la seva capacitat de sorpresa, la seva curiositat incansable, la seva necessitat de fer descobriments constants i d’aprendre. La seva mirada sobre les coses és sempre nova, i per això perceben el món d’una manera diferent de com la percebem els adults. Coco Books, a través de les seves publicacions, respon a les seves inquietuds, ajudant-los a pensar i a desenvolupar-ne la creativitat. Fantàstic, oi? Trobo que Educació i les TIC no es podia pas perdre aquest meravellós lloc, així com també fer-ne una petita referència i recomanar aquest espai a totes aquelles persones interessades en explorar, conèixer i aprendre de la creativitat. 


Com us haureu fixat Coco Books ens ofereix un ampli ventall de publicacions infantils creatives i originals. Però, no tan sols això, ja que des de la seva pàgina web també podrem accedir a jocs educatius que ens ajudaran a descobrir i conèixer els seus autors. No us els perdeu (cliqueu a la imatge o bé a l'enllaç adjunt). 


Remenant per la web he conegut el llibre DISSENY, un manual de mobles domèstics i objectes insòlits. Tal i com ens expliquen els seus autors, (...) DISSENY és un recorregut històric per la selecció dels mobles domèstics més insòlits i curiosos dels últims 150 anys. En aquest llibre trobareu les anécdotes que van servir d'inspiració per a dissenyar els mobles, llums i altres estris creats pels dissenyadors més famosos del món, des dels més clàssics com Thonet, Dalí o Mies van der Rohe; els més funcionals, com De Lucchi, Frank Gehry i Philippe Stark, fins als més esbojarrats, com Jaime Hayón, Ingo Maurer, Martí Guixé i Javier Mariscal. Una publicació fantàstica. Em sembla que ja sé què faré aquest Nadal! Perquè us en feu una idea, aquí teniu algunes de les seves imatges i un vídeo explicatiu de la presentació del llibre a Barcelona. 

Comentaris

Fer de Mestres ha dit…
Moltes gràcies per aquests enllaços!
Ens aniran molt bé per tenir recursos en aquests dies amb els infants a casa.
Besets
Bertha ha dit…
Muchísimas gracias Joel por dejarnos estas entradas.Son muy necesarioas en estas fechas.

Un abrazo ya queda menos para esta bonita fecha.
Blanca B ha dit…
Gracias por acercarnos tus descubrimientos, ahora los investigo un poco. Un besito muy diseñado.
Magda ha dit…
Aiiiii noiet tu no pares de fer troballes ehhhhhhhhhh
Uns espais que com sempre pinten molt i molt bé !!!!
Apa ja tinc deures per aquests dies, així que els guardo ben guardadets !!!!!!
Petonets cada vegada més nadalencs !!!!!
CRISTINA ha dit…
Hola Joel, res dir-te que nosaltres a l'escola en tenim molts i els utilitzem quan fem tallers de creativitat són fabulosos, però he vist que hi ha novetats en l'editorial així que haurem de pegar una ulladeta als nous.
Besets i gràcies per estar ahi.
Magda ha dit…
Hola torno a ser jo jejejjeej
Si passes pel bloc t'hi espera un regalet molt especial !!!!
Petons
Ana Martínez ha dit…
Joel, me parece un sitio muy interesante. Lo miraré con calma. Un beso.
Olga ha dit…
Aquests llibres són una passada. A casa en tenim algun i, de fet, els reis en tenen preparat algun més.
Gràcies per compartir-ho!!!
Per cert, et deixo un nou premi a Petits Grans Artistes. Passa quan puguis. Muak.
Marta ha dit…
Ostres! Semblen molt interessants!! Ja parlaré amb els Reis a veure si cau algun pels nens de casa.
Un abraçada.
Joel Artigas ha dit…
@Carme De res!!! Potser que t'hagis equivocat de publicació, estic segur que aquest comentari anava dirigit als recursos matemàtics, oi? De totes maneres t'agraeixo aquestes magnífiques paraules que em dediques dia a dia. Petons més que grans!
Joel Artigas ha dit…
@Bertha De nada! Sí, este sitio web es genial y más en estas fechas. Me alegra ver que os ha gustado tanto. Muchos besos navideños!
Joel Artigas ha dit…
@Petitmón Uaaaau! Moltes gràcies pel premi, ara mateix passaré a buscar-lo. Gràcies i més gràcies! Aquests regalets em fan molta il·lusió. Petooons Anna!
Joel Artigas ha dit…
@Blanca Gracias a ti también. Si es que la red es un pozo lleno de conocimientos, qué bien! Me encanta! :) Muak.
Joel Artigas ha dit…
@Magda jiji! Què bé donar-te deures, això vol dir que t'ha agradat eh? M'agrada veure que mica en mica tots n'aprenem dels recursos que podem trobar per la xarxa. Una abraçada ben gran!!!
Joel Artigas ha dit…
@Cristina Genial!!! Quina il·lusió m'ha fet veure't per aquí. Celebro que feu servir aquests recursos són fantàstics. Petooons
Joel Artigas ha dit…
@Magda Ara mateix passo a buscar el regalet. Aix, quins nervis!!!! :)
Joel Artigas ha dit…
@Ana Sí? Pues me encanta que así sea! A mi también me lo parece. Es un sitio genial! Muaak!
Joel Artigas ha dit…
@Olga De res!! Moltes gràcies. Ara mateix, vaig a recollir aquest premi. Mare meva, quants regalets. Què bé! :) Petons
Joel Artigas ha dit…
@Marta Jo ja hi he parlat i m'han dit que m'en guarden un...jijij! Ja ens diràs què t'han portat al final. Muakkk ben gran!