Mestres Indignats


Ja farà uns mesos, que la política activa del nostre país està atacant als serveis públics. L’educació és un d’aquests serveis més atacats per les nombroses retallades, “decretazos”, augment de ràtios, baixada de sous, reducció de plantilles... mentides, i més mentides que fan que estiguem indignats, MOLT INDIGNATS.



Durant un dies hem estat pensat que podríem fer per tal de fer arribar la nostra veu a mestres, pares i mares, alumnes, a qualsevol part de la societat activa. Per això, l’equip d’Hiperactius 2.0 hem obert aquest nou bloc dedicat a la nostra Indignació. Un bloc per compatir les nostres i les vostres idees, on podreu expressar-vos, dir allò que voleu, UNIR-VOS. També tindrem apartats informatius, calendari de movilitzacions, enllaços d’interès, accions preses... i per què no? Un poc d’humor!

Et sents identificat? Creus que ens cal unir esforços per tal de combatre aquesta injustícia social? Tens ganes d’expressar la teva indignació? ... Enganxa el segell identificatiu de Mestres Indignats i fes saber als altres la teva protesta davant d’aquestes retallades injustes i intolerants que està rebent l’educació actual. Junts hi tenim molt a guanyar! Cal lluitar junts per no perdre el dret a l’educació pública, el dret a una educació de qualitat! 

 

Protesta!!

Seguint la iniciativa del Bloc SOSeducació es proposa posar els nostres blocs educatius en negre. Nosaltres com a Mestres Indignats posarem els nostres blocs en negre durant la jornada de Vaga. Si vosaltres també ho voleu fer sols teniu que insertar un gadget HTML/Javascript i copiar el següent codi:




Seguint aquests passos, a partir de les 00.00 del 22 de Maig el vostre bloc es quedarà en negre. Protesta!!

Joel Artigas - Educació i les TIC
Laura Cuenca - Ses meves feinetes
Laura Tudón - El racó de l’infant
Estrella Vilar - Idees Magistrals

Comentaris

Magda ha dit…
Joel una magnífica iniciativa !!!
Ara mateix poso el segell de mestre indignat en el bloc.
Lo de posar-lo en negre ja ho vaig fer espero que ho hagi fet bé i s'apagui ehhhhhhhhhhh
Per cert pots posar Els petits Infants a la vostra llista de blocs indignats o cal que t'envii un correu?
Aquest bloc que heu creat està molt bé ja que tots junts podem fer sentir més fort la nostra veu i tot el que pensem. A més mitjançant el bloc pot arribar a moltíssima gent!!!!
Bon inici de setmana!!!!
Petonets!!!!
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Jo també sóc una mestra indignada i el dimarts el meu bloc serà de color negre. Una abraçada i fins aviat.
A´Punto ha dit…
Que bonita iniciativa, me encanta, demuestra que todos seguimos teniendo ganas de luchar por lo que nos pertenece :) Yo no soy profe pero soy una cartografa indignada :)
Besiños animosos!
Marta ha dit…
Jo també m'hi afegeixo perquè últimament ... estic súper indignada!
La veritat és em sembla una iniciativa genial així que ara mateix m'emporto el segell al meu bloc.
Cal que et faci arribar un correu per dir que m'afegeixo o no cal? Ja em diràs...
Gràcies i endavant!
ideesmagistrals ha dit…
Gràcies a tots pel recolzament!! No cal que envieu el correu. Ja us hem afegit a la pestanya corresponent.

Mil gràcies de nou!
CARME ha dit…
Molt bona feina Joel ai a la resta!!!! Jo també sóc una mestra indignada.
Endavant i una abraçada!
Carme
Joel Artigas ha dit…
Sí, oi? A més es fa gran i més gran!! Quina il·lusió aquest nou bloc que estem fent... Com bé t'ha dit l'Estrella ja estàs afegida! Perdona pel retard, però és que aquests últims dies he anat de bòlit! Demà VAGA!!! És i serà un dia molt important per a tots nosaltres!! Ara ens toca reinvindicar una educació digne, pública i de qualitat!!!

Petonets ben grans Magda! :)
Joel Artigas ha dit…
Fantàstic Espe! Sí vols pots compartir al teu bloc el nostre segell. Ara ens toca lluitar per allò que tant ens ha costat aconseguir: una educació pública i de quañitat! PETONS. :)
Joel Artigas ha dit…
Què bien, Vero! Sí, hay que luchar tod@s junt@s... La situación actual es lamentable, no lo podemos consentir, hay que salir a la calle y defensar nuestros derechos cómo profesores. Me alegro que nos apoyes, porque me parece que al final tod@s somos indignad@s (o casi todos). Besinhos llenos de energia.
Joel Artigas ha dit…
Com bé t'ha dit Estrella, ja formes part de l'espai de blocs que han decidit compartir el segell de Mestre Indignat al seu bloc. Gràcies!!! Endavant!!! Petons i abraçades ben grans, Marta :)
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a tu Estrella per ser com ets i per estar tant atenta a tot! Realment ets una supertreballadora, un honor treballar amb tu! ;)
Joel Artigas ha dit…
Hola Carme, doncs si has compartit el segell ara mateix et posaré a la llista de blocs que han decidit formar part de Mestres Indignats!!! Ara toca dormir que demà serà un gran dia. Petonets ;)