Musiquetes: un espai musical ben original!

Avui us presento un altre recurs musical que casualment porta el  mateix nom, o gairebé el mateix, que el projecte que us vaig presentar ahir. Així doncs, i des del bloc TIC, LLAPIS I PAPER, vaig descobrir Musiquetes, que tal i com se'ns explica és un espai pensat per als més petits, on també pares i educadors poden realitzar activitats amb els infants. A més a més, hi poden trobar recursos per a la seva educació i lleure.


Què podem fer? Primer de tot podeu conèixer els Personatges. Si cliqueu damunt d'ells podreu veure'n una petita descripció i escoltar els trets més significatius que els distingeixen. Seguidament, i després d'haver conegut tots els personatges ja podreu jugar als quatre Jocs que se'ns ofereixen. Són molt divertits, a més trobo que és un bon recurs per utilitzar amb els més petitons.


A banda dels recursos que se'ns proposen, també podrem consultar l'Agenda, on hi trobarem recomanacions de llibres i material audiovisual (la resta d'opcions estan en construcció, així doncs esperarem que ens ho actualitzin). També, a la secció de Botigues, podrem consultar i conèixer espais (llibreries, botigues de joguines, botigues de discos, vídeoclubs,...) que es dediquen a la venda de productes per a infants arreu de Catalunya. 


Però, la cosa no s'acaba aquí! Musiquetes ens permetrà descarregar-nos fotografies, fons d'escriptori, postals, plantilles per a dibuixar, retallables i músiques. Aquest material ens pot ser molt útil a l'hora de complementar les activitats que fem amb els infants. No el trobeu molt bonic aquest espai?

Comentaris

Genial!! Segú que als més petitons els hi agradarà molt! Avui mateix ho provarem...
Joel Artigas ha dit…
Fantàstic! Ja ens diràs com ha anat. Estic segur que els encantarà. Moltes salutacions i gràcies pel comentari. Ens llegim aviat! :)
Music is very valuable in life, which is something we can not deny, it helps the mind relax after every tiring work stress. I usually install my favorite songs as ring tones for my phone. You can also visit the website to listen and download ring tones to your phone, everything is quality and free. I hope you enjoy:

Here are the top 5 ringtones for the phone:
- Heartbeat nightcore ringtone
- Neha Kakkar – Hate Story 4 ringtone
- Priya Prakash Varrier ringtone
- Lambada ringtone
- Mesg Ting ringtone