Batalugu: fem els nostres contes?

Des del bloc Les T.I.C.-T.A.C. a l'educació, he descobert Batalugu, un espai web que ens permetrà crear els nostres propis contes virtuals. Així doncs, podrem inventar els nostres texts, podrem escollir aquelles imatges de fons que més ens agradin per tal de completar i guarnir el nostre conte, podrem acompanyar el text amb diferents sons, afegir imatges, entre d'altres.


No hi ha dubte que Batalugu, pot ser una eina genial que podem aprofitar per desenvolupar la creativitat dels nostres infants. És interessant que els infants expressin la seva imaginació, les seves ganes d'inventar i crear coses noves, les històries fantàstiques que sovint els passen pel seu caparró,... Cal guiar aquestes terribles ganes d'explorar la realitat i d'aprendre coses noves, no trobeu? Perquè us en feu una idea, us deixo el vídeo promocional d'aquest lloc web: 


Com haureu pugut observar aquesta eina online està en anglès, no obstant no us espanteu és molt intuïtiu i ja veureu que de seguida controlareu totes les opcions que se'ns ofereixen (si no us en sortiu hi ha tutorials que us ajudaran). D'altra banda, també ens pot ajudar a reforçar el nostre vocabulari i aprendre a manejar espais diferents dels que estem acostumats a fer servir. Us hi animeu? Mireu què podem arribar a fer: 


Comentaris

Marisol ha dit…
Genial! aquesta eina segur que l'aprofitarem molt!! Gràcies Joel.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a tu Marisol! Si t'animes a fer-la servir ja ens enseyaràs els teus contes digitals!!

Gràcies pel comentari. Moltes salutacions. :)
A´Punto ha dit…
Es genial, se pueden crear contenidos propios¡ me gusta un monton.

Besiños dulces y buen finde a ti tambien¡¡ :P
Blanca B ha dit…
Pues ya conocía esta página, pero gracias por recordarla, lo que no veo es tu "cuento" jaja.
Un besito gordo, vale?
Joel Artigas ha dit…
Sí, Vero! Está super bien. Gracias por tu comentario. Nos leemos pronto. ;) Besos.
Joel Artigas ha dit…
Jejej... Blanca, hay algo que no conozcas? Pues la verdad es que he empazado a hacer uno, pero no me ha dado tiempo de acabarlo... Cuándo lo tenga hecho lo publicaré!

Bueno va...me parece bien: un beso gordo! (vamos mejorando) ;) Yo te envio uno gordísimo.
Magda ha dit…
Està molt bé aquest espai Joel , jo ja el coneixia ja que el vam proposar en la comissió TAC de la meva escola, però després van sorgir altres projectes i aquest ha quedat una mica apartat.
Gràcies per recordar-lo i a veure si ben aviat veiem el teu conte ehhhhhhhhhhh
Petonets ben animats!!!!
Bon cap de setmana !!!
Joel Artigas ha dit…
Me n'alegro que t'hagi agradat Magda! Doncs, què bé haver coincidit amb la comissió TAC, aixì és que és un bon recurs, no? Sí, quan el tingui fet ja us ho farçe saber ;)!!

Petonets.