Francesco Tonucci: una excel·lència educativa

Bé, em sembla que en aquest bloc tampoc pot faltar les magnífiques il·lustracions de Frato: Francesco Tonucci, un fantàstic pedagog que a través de l'ironía ens exemplifica tota mena de situacions educatives, a més de lluitar i transmetre la necessitat de construir una educació millor, de qualitat, constructivista, igualitària,... això sí, sense deixar de banda allò que per ell és el més important: el nen.


Increïble, eh? Aquest vídeo, com haureu pugut veure, ens mostra un petit recull de les il·lustracions i de la tasca educativa de Frato. Val la pena que si no el coneixeu ho comenceu a fer, segur que n'apreneu alguna cosa útil, a més de passar una bona estona amb els seus dibuixos. 


Des d'aquest bloc animo a Frato a que ens segueixi fent aquestes magnífiques aportacions, ja que ens ajuden a reflexionar i a ser conscients de l'educació actual. Gràcies per exemplificar allò que moltes vegades no som capaços de veure o que, d'altra banda, deixem passar de llarg per ignorància o per falta de recursos pedagògics. Salutacions!

Comentaris

Bertha ha dit…
Buenos días Joel!

Fantástico este recurso , para reflexionar y cuestionar tantas cosas.

Es verdad, que la mayoría de las veces: no es porque no quieras es que no hay suficiente apoyo pedagógico.Y te ves impotente,por eso se te agradece tu estímulo en cuanto a este apoyo de recursos didácticos.Ya que la mayoría vamos tan escasos de tiempo.

Saludos
Joel Artigas ha dit…
Totalmente de acuerdo Bertha! Comparto tu comentario. Me alegro que os pueda servir de estímulo! Está claro que Frato nos ayuda a refelxionar y a darnos cuenta de la importáncia que tiene nuestro trabajo, un aspecto que se agredece muchísimo.

Muchos saludos!
Miren ha dit…
Hola, yo tengo un libro suyo buenísimo, que cada vez que lo veo me enamoro de nuevo de sus ilustraciones. UN saludo
Joel Artigas ha dit…
Yo también Miren! Es fantástico. Aunque lo haya "leído" mil veces, nunca me canso de hacerlo.

Un abrazo!
Magda ha dit…
Senzillament genial i fantàstic.
Jo tampoc em canso mai de mirar i llegir les seves il.lustracions, m'encanten i et fan reflexionar moltíssim.
Gràcies per dedicar-li aquesta entrada Joel.
Fins aviat!!!!!
Una abraçada!!!!
Joel Artigas ha dit…
De res Magda, he pensat que no podia faltar una entrada a aquest magnífic pedagog. Gràcies a tu per compartir la teva experiència.

Una abraçada ben gran!