Diario Educación i Més Recursos Educatius: dos espais a conèixer!

Avui us presento dos espais que val la pena que en feu una visita, ja que en podem extreure molts recursos per a fer servir a nivell educatiu. En primer lloc us recomano el lloc web Diario Educación, un espai el qual hi podem trobar: novetats educatives; llibres pels alumnes; experiments; programes educatius; i, fins i tot, respostes a possibles dubtes educatius. Els continguts, a banda de ser classificats en les seccions que ja he esmentat, també els podem trobar categoritzats en nivells educatius, àrees curriculars, paraules clau (etiquetes), entre d'altres. El fet de tenir una estructura semblant a la d'un bloc, ens facilitarà la seva navegació i el seu seguiment (connexió via Google Friend), sobretot per a tots aquells que diàriament fem servir el bloc com a eina de comunicació, difusió, col·laboració, ...


En segon lloc, i navegant per la xarxa, he conegut Més Recursos Educatius, un bloc del que en podem treure molt de suc. Els continguts que ens ofereixen els tenim classificats en: català, castellà, matemàtiques, medi, avaluació, aula d'acollida, logopèdia, calaix de sastre, blocs interessants i recomanacions. Tal i com se'ns defineix a la pàgina principal: En aquest bloc trobareu recursos educatius a punt per imprimir!  Realment, una bona iniciativa que ens pot ser molt útil, així doncs des d'aquí dono les gràcies a les seves autores i ànims perquè ens segueixin aportant més i més continguts! 

Comentaris

Rita ha dit…
Gracias por todo este interesantísimo material. Un abrazo
Joel Artigas ha dit…
Gracias a ti por el comentario. Muchos saludos!!
Mania ha dit…
Ωραία ανάρτηση!! Φιλιά από Ελλάδα!!
Joel Artigas ha dit…
Ευχαριστούμε Mania! Φιλιά από τη Βαρκελώνη.

Thank Mania! Kisses from Barcelona.
Miren ha dit…
Hola Joel: gràcies per les direccions, però aquesta vegada et diré que ho miraré amb més tranquilitat. ¡¡Vaig de cul!! Salutacions.
Miren ha dit…
Qué fuerte¡¡¡¡¡¡ Con el mensaje anterior que has contestado me has dejado muerta, pero que sorpresas escondes... Un saludo
Blanca B ha dit…
Ja!, pues a mí me ha parecido fatal que le envie "kisses" a una griega y que a mí me mande "salutacions".
Desde ahora te mando besos y punto, jaja.
Una buena entrada Joel, muy instructiva, la veo con detenimiento, vale?
BESOS
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies Miren pel comentari. Je je, no cal que et sorprenguis, he fet servir el google traductor. Ja m'agradaria saber grec, de fet en tinc arrels familiars... Llàstima!

Moltes salutacions!!!!!
Joel Artigas ha dit…
Jajaja! Tienes toda la razón a vosotras os tendria que enviar un millón de besos... No tengo perdón.

Muchos besos!!!

PD: ...y salutaciones también!
Moltes gràcies per recomanar el nostre bloc!!! Tot just acabem de començar i l'ajuda s'agraeix molt.

Hem aprofitat per afegir el vostre interessant bloc a la nostra llista de blocs recomanats.
Seguim en contacte,
Joel Artigas ha dit…
Gràcies a vosaltres per aquesta magnífica feina que ens compartiu. Gràcies també per afegir el meu bloc entre els vostres blocs recomanats.

Moltes salutacions! Ens llegim.