100 eines online: recollint de la xarxa

Em sembla que tots els que diàriament compartim continguts en blocs, xarxes socials o d'altres espais web, ja ens hem adonat de la gran quantitat de recursos i eines educatives que ens proporciona la xarxa. En aquest sentit, us presento 100 eines online, un espai web que m'ha deixat bocabadat pel gran recull d'eines educatives que ens ofereixen. 


Un cop sigueu a dins els continguts que se'ns presenten els tenim classificats de la següent manera: generadors de quaderns, llibres i publicacions digitals; generadors de Webquests i caceres del tresor; generadors de qüestionaris i exercicis; generadors de llistes, sopes de lletres i targetes de vocalbulari; generadors de fulls de cal·ligrafia i paper pautat; generadors de mapes conceptuals i mentals; generadors de contes, lletres, textos i núvols de paraules; generadors de targetes de bingo, fitxes de dòmino i altres targetes; generadors de vídeos, taulers d'anuncis, cartells i pòster; generadors de mosaics i puzle; generadors de còmics i dibuixos animat; generadors de calendaris i rellotge; generadors de mapes geogràfics i cartograme; altres generadors: jocs de taula, gràfiques, laberints, mandales... 


Estic segur que la majoria dels llocs web que se'ns proporcionen ja els coneixereu, no obstant segur que n'hi ha d'altres que ni els havieu sentit a parlar. En aquest aspecte, cal donar les gràcies al Servei Educatiu del Gironès per proporcionar-nos aquest material didàctic. Si entreu a la seva pàgina web també en trobareu d'alters continguts interessants: propostes educatives, materials digitals, reculls de bones pràctiques, activitats educatives, presentació de portals educatius, entre d'altres.

Comentaris

Magda ha dit…
Gràcies Joel , aquest recurs no el coneixia i està molt bé i molt ben organitzat.
Això que hi entro sovint a la web dels Serveis educatius del Gironès fins i tot des de l'escola hem fet alguna aportació en l'apartat de "Bones pràctiques" però la veritat no m'havia fixat en aquestes 100 eines online.
Bona feina!!!!
Una abraçada!!!!
Joel Artigas ha dit…
Celebro que t'hagi agradat Magda! Jo també trobo que és un recurs imprescindible i que ens caldria tenir molt a prop, ja que en podem extreure molts coses educatives interessants.

Moltes gràcies pels teus comentaris, m'ajuden a seguir treballant! Una abraçada ben gran. Ens llegim!
pitavola ha dit…
uau! se m'ha girat feina! vaig a xafardejar a veure que trobo.
Moltes gràcies per la informació
Blanca B ha dit…
JOel, gracias por acercanos tanta información que sin tí no seríamos capaces de encontrar. Un beso muy fuerte.
Miren ha dit…
Gracies Joel, aunque ya lo conocía, no viene mal una refrescada. Un saludo
Joel Artigas ha dit…
De res Pitavola! Ja ens explicaràs si has trobat alguna cosa interessant d'utilitzar. :)

Gràcies pel comentari. Salutacions!
Joel Artigas ha dit…
Gracias a ti Blanca por estos comentarios! Me alegran el día y me ayudan a seguir trabajando.

Besos!
Joel Artigas ha dit…
De nada Miren! Yo lo conocía y creo que es un recurso genial!

Muchas gracias por el comentario. Salutaciones.
Conchi Luna ha dit…
Ya tienes una nueva seguidora!!
Saludos!!!!!
Conchi Luna
http://lascositasdeconchiluna.blogspot.com
Joel Artigas ha dit…
Gracias Conchi! Bienvenida a mi blog. Espero que te sean de utilidad los contenidos que voy publicando. Tienes un blog muy interesante!

Muchos saludos! Nos leemos.