Webdocs: mesclant coneixements web 2.0

Avui he conegut Webdocs, un espai web que ens permetrà organitzar els continguts que tenim dispersats per la xarxa. Mitjançant la combinació de fotos, vídeos, text, jocs, etc., podrem recopil·lar les nostres publicacions dels nostres llocs web (Youtube, Facebook, Twitter, Flickr, Vimeo, ..., entre molts altres) en un sol espai.


Segons defineixen alguns autors, Webdoc és un entremig entre el microblogging (derivació del bloc, però amb la particularitat que es publiquen missatges més curts)  i el bloc, sent ideal per aquells que no en tenen prou amb la publicació de texts breus, ni tampoc prou temps i/o interès per a mantenir un bloc, un espai més extens en el què s'hi poden expressar pensaments, experiències, coneixements, ...

Aquest espai web és totalment gratuït, no obstant ens caldrà registrar-nos per a poder fer servir les seves aplicacions. En aquest aspecte, ens caldrà tenir un compte a Facebook o Twitter per reconnectar aquest servei. Per tal d'entendre millor l'objectiu d'aquesta proposta podeu visualitzar el vídeo de presentació que teniu a continuació:

Comentaris

Ametlla ha dit…
Vaig a veure, no se si encertarè a fer-ho bé
Salutacions
Joel Artigas ha dit…
Segur Ametlla que t'en surts! Molts ànims i sort! Gràcies pel comentari.

Salutacions.