Tiching i Merlí: dos espais web plens de recursos

Des del bloc Eduquem caminant, dono a conèixer dos llocs web que de ben segur ens seran útils per a trobar-hi continguts i recursos per a utilitzar amb els infants, es tracta dels llocs web Tiching i Merlí. Així doncs, des d'aquest bloc m'agradaria felicitar l'aportació que ens ha fet Joan Pifarré, no hi ha dubte que conèixer aquests espais ens ajuda a millorar mica en mica la nostra tasca educativa.


És un espai que té la finalitat d'organitzar i difondre tots els continguts digitals educatius escolars que existeixen al voltant de la xarxa, a més de posar en contacte la comunitat educativa. Com haureu pugut observar els continguts estan classificats en àrees curriculars, competències i etapes educatives. Tot el que se'ns presenta és totalment gratuït, no obstant si teniu ganes deixar comentaris i compartir la vostra tasca educativa amb altres professionals haureu de registrar-vos.

Vídeo de presentació d'aquest lloc web

Merlí

Tal i com se'ns explica a la pàgina principal d'aquest espai web, Merlí és el catàleg de recursos educatius digitals i físics de la XTEC 2.0 del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de proporcionar a la comunitat educativa un entorn de catalogació, indexació i cerca de materials didàctics. En aquesta nova etapa, incorpora novetats i una selecció qualitativa i actualitzada d'interès per diferents entorns d'aprenentatge, així com l'oferta oberta per a tots els públics interessats. Així doncs, val la pena que us guardeu l'enllaç d'aquest espai, car és un servei que ens ofereix un bon recull de recursos que de ben segur ens poden ser molt útils, a més de conèixer altres maneres de treballar, propostes educatives, material didàctic, experiències d'altres docents, entre d'altres.

Tutorial de com utilitzar el cercador Merlí

Comentaris

Miren ha dit…
Después de 45 mins cotilleando, he alucinado con las páginas que he descubierto a partir de aquí, graciaaaaaaaaaasssssss.
<un saludo
Joel Artigas ha dit…
De nada Miren! Gracias a ti por tus aportaciones.

Saludos!