Recursos per a treballar l'educació visual i plàstica

Avui us presento un espai ple de recursos per a treballar l'educació visual i plàstica creat pel Laboratori de Mitjans Interactius (centre de la Universitat de Barcelona especialitzat en la investigació en l'àmbit de l'educació i els mitjans de comunicació). Es tracta, doncs, d'un lloc que ens recull recursos online útils per al professorat, per l'alumnat i per a totes aquelles persones interessades en ampliar o posar en pràctica coneixements relacionats en l'educació visual i plàstica.


És un espai totalment gratuït i no ens cal cap mena de regitre per a poder-hi entrar. Dels enllaços que se'ns presenten si hi cliqueu damunt us apareixeran més links que ens duran a d'altres continguts relacionats. A més, de cada un d'ells hi podrem llegir una breu descripció. Feu-ne una ullada, segur que en trobeu alguna cosa que us interessi per a treballar amb els infants, o bé per ampliar els vostres coneixements, un aspecte escencial en la nostra trajectòria educativa.

Comentaris

Blanca B ha dit…
Has dado en mi punto flaco!!! La Educación Artística y la informática es lo que más me llama la atención. Gracias por el recurso, Joel. Siempre ofreciendo buenísimas noticias. Saludos.
Joel Artigas ha dit…
De nada Blanca! A mi cada vez me gusta más la educación visual y artística. Espero que te sea de mucha ayuda!

Hasta ahora. Salutaciones!
Magda ha dit…
Molt bona pàgina Joel, ens pot servir de molta ajuda.
Gràcies!!!!
Fins aviat!!!!
Marisol ha dit…
Joel, moltíssimes gràcies!!! aquest el deixo als meus favorits!
Salutacions!
Marta ha dit…
Moltes gràcies! Un recurs súper interessant!
Salutacions.
PLASTIQUEM - Espe ha dit…
Gràcies Joel per compartir tots aquests recursos ja que així tothom enriqueix la seva pràctica educativa. Una abraçada.
lluna ha dit…
Gràcies Joel. M'encanta la plàstica i tots els llocs d'on treure noves idees s'agraeixen molt. En faré un enllaç al meu blog i així el tindré sempre a mà.
Fins aviat!
Joel Artigas ha dit…
Moltes gràcies Magda, Marisol, Marta, Espe i Lluna pels vostres comentaris. Espero que aquests recursos us siguin molt útils.

De debó, gràcies pel vostre recolzament i ànims. Tot això m'ajuda a seguir treballant!

Moltes salutacions.
Ametlla ha dit…
Gracies per la teva reserca!
Joel Artigas ha dit…
De res Ametlla. Gràcies a tu per aquest comentari. Ens llegim!