Cuteki: un espai web a conèixer

Avui us presento Cuteki, un espai web que ens proporcionarà tot tipus d'aplicacions, així com: postals, widgets pels nostres llocs web, avatars nadalencs, a més de poder descarregar-nos imatges per a fer servir de fons d'escriptori del nostre ordinador. Aquest lloc web és totalment gratuït i només ens caldrà registre si decidim formar part de Cuteki Club (aquest últim pas ens permetrà utilitzar tots els serveis que se'ns ofereixen). 


Qüasibé tot el que ens ofereix Cuteki és personalitzable, és a dir podrem escriure el text a les postals, posar imatges als avatars animats, modificar els paràmetres editables, etc. A més d'això, podrem compartir les nostres creacions a les xarxes socials: Facebook i Twitter.

Presentació de Haloween feta amb Cuteki

Des de l'àmbit educatiu trobo que podríem aprofitar alguna de les aplicacions que se'ns ofereixen, com per exemple la secció que ens permet crear avatars nadalencs personalitzats, car podríem plantejar una activitat que els infants haguessin de fer fotografies als seus companys i fer-les servir per a crear avatars personalitzats.

Comentaris

Blanca B ha dit…
Esta página de Cuteki ya la conocía, de hecho tengo algún juguetillo suyo por el blog desde hace tiempo, pero te agradezco mucho la aportación.
Saludos.
Joel Artigas ha dit…
Gracias por el comentario Blanca! Me alegro que te haya gustado la publicación.

Saludo!
Marta ha dit…
Què divertit! Provarem de fer alguna coseta.Gràcies, Joel.
Salutacions.
Joel Artigas ha dit…
I tant! Prova-ho, prova-ho! De res Marta, gràcies a tu pel comentari.

Salutacions.