Amic invisible online

No hi ha dubte que, el misteri, la il·lusió i la imaginació són molt presents en aquestes dates. Em refereixo, doncs, a l'esperada celebració del Nadal i a l'arribada dels reis, tanmateix, hi ha quelcom especial que a moltes persones ens agrada celebrar... Es tracta de l'amic invisible, aquell regal misteriós que mitjançant cartes i notes anònimes ens crea aquell estat de nerviosisme i de curiositat per esbrinar la seva autoria.

Dit això, des del bloc Blog de la pàgina musical, he descobert Amic Invisible Online, un espai web que ens permetrà crear un sorteig aleatòri per decidir qui ha de fer el regal a qui. Només caldrà posar el nom i el correu de les persones que hi participen i automàticament se'ns enviarà un correu indicant-nos la persona que ens haurà tocat. A més, també podrem excloure aquelles persones que per motius externs no tinguem gaire afinitat per a fer-li un regal (des del meu punt de vista, aquesta opció no hauria d'exisitir, car per això és un sorteig aleatòri).


Aquest tipus d'aplicacions ens facilitarà fer els emparallements corresponents sense que cap persona els sàpiga. Tanmateix, si decidiu fer l'amic invisible amb els infants, seria bo que les parelles les fessiu vosaltres, ja que ens pot ajudar a estalviar-nos problemes, a més, i a banda d'això, cal tenir en compte que als infants els agrada molt la situació d'escollir un paperet que només coneixen ells i ningú més, tot un secret!

Comentaris

Rita ha dit…
Me encanta la idea del amigo invisible on line, pero no puedo leerlo porque no sé tu idioma ¿hay alguna manera de poderlo traducir? saludos
Joel Artigas ha dit…
Gracias por tu comentario. Sí, al lado derecho del blog hay una sección que pone traductor. Allí podrás escoger el idioma que quieras y te traducirá todo mi blog.

Espero haberte sido de ayuda. Si tienes algun problema comunícamelo.

Gracias y saludos!