Pronunciator: aprenent llengües

Avui he descobert Pronunciator, un espai web que ens permetrà aprendre fins a 60 llengües diferents de forma gratuïta. Primerament haurem d'escollir l'idioma que voldrem aprendre, automàticament ens apareixeran diferents temàtiques classificades per seccions, així doncs, escolliu la que trobeu més convenient (molt recomanable començar per la primera lliçó). Dins de les lliçons se'ns proposen els següents exercicis:
  • Escoltar les paraules i gravar-les amb el nostre micròfon (ens permetrà millorar la pronuncia de les paraules i observar i aprendre la seva escriptura en relació la nostra llengua). 
  • Seleccionar l'opció correcta (ens permetrà identificar i aprendre a escriure les paraules correctament).
  • Escoltar la paraula i identificar-la al dibuix. 
  • Identificar la paraula escrita amb el dibuix corresponent. 
  • Escoltar la paraula i ordenar correctament les lletres que conformen la paraula. 

Pronunciator, és un bon recurs online per a treballar els idiomes, així com la seva escriptura o la seva pronunciació. De cara a la nostra tasca educativa, és evident que podrem utilitzar aquest espai web per a l'aprenentatge del castellà, el català o l'anglès, a més, també, de descobrir altres llengües (molt útil en el cas que esitguem treballant en projectes i hàgim decidit conèixer un indret en concret, com per exemple la cultura grega). Us animo que en feu una visita, segur que n'estareu una estona remenant els continguts.

Comentaris

Mayalen ha dit…
POr si te interesan las fuentes te dejo este enlace http://fuentesmayalen.blogspot.com/
besitos
Joel Artigas ha dit…
Uau! Muchas gracias Mayalen! Seguro que encuentro algun recurso en tú blog. Gracias por la recomendación.

Salutaciones.
Blanca B ha dit…
Es una entrada muy interesante porque nos permite mejorar nuestra 2ª o 3ª lengua y no meter tanto la pata. Es una pena pero no está el euskera, aunque la pronunciación es muy parecida al castellano, claro, será por eso?
Joel Artigas ha dit…
Je, je. No creo que sea por eso. Me alegro que te haya gustado. Sí, es un recurso muy útil para aprender otras lenguas distintas a la nuestra.

Muchos saludos Blanca.