Per Nadal cantem!

Ara que s'aproxima el Nadal i com és costum tradicional l'acompanyem cantant, he trobat convenient fer-ne un llistat d'enllaços de cançons que de ben segur us seran útils per a descobrir i/o treballar altres temes musicals dels que potser no coneixeu. Tampoc no cal oblidar la importància de treballar les cançons tradicionals, així doncs, tot i que a vegades se'ns fa feixuc cantar sempre les mateixes cançons, val la pena recordar-les i fer-les cada any.
Per acabar us adjunto el vídeo de la cançó M'agrada el Nadal de la Dàmaris Gelabert. Espero que amb aquesta magnífica música us animeu a seguir caminant damunt la il·lusió que ens transmet cada any aquesta data tan esperada pels infants. Bon Nadal!

    Comentaris

    Miren ha dit…
    Hola: no he entendido muy bien tu mensaje de los videos enlazados. Saludos
    Marta ha dit…
    Quin recull més complert! Gràcies per la feina que fas i els recursos que comparteixes.
    Salutacions.
    Magda ha dit…
    Moltes gràcies Joel per aquest recull.
    Fins aviat!!!!
    Joel Artigas ha dit…
    Gràcies Miren, Marta i Magda pels missatges. Salutacions.

    Miren, básicamente que hay que conocer y descubrir la existéncia de nuevo repertório que podemos utilizar para la celebración de navidad, sin embargo no hay que olvidar la preséncia y el aprendizaje de las canciones tradicionales.

    Salutaciones!
    Blanca B ha dit…
    Es una pena que las canciones estén en català, a mis niños sólo les sirven las que están en euskera, las de castellano ya las sabemos de otros años.
    Salutacions.
    Joel Artigas ha dit…
    Blanca! Ya inentaré buscar enlaces de canciones de navidad en euskera y castellano.

    Gracias por tu comentario. Saludos.