Paper.li: un diàri digital online

Des de @SergiTIC un dels meus últims contactes de Twitter, he descobert Paper.li, un espai web que ens permetrà crear el nostre propi diàri online. Així doncs, és una eina que mitjançant la vinculació dels nostres comptes a Twitter i Facebook ens crearà un espai amb la informació més destacada. 

 Però, per què es va decidir crear aquest espai? La resposta a aquesta pregunta és ben senzilla: per englobar la gran quantitat d'informació que rebem diàriament en aquests espais web, així doncs és una manera de filtrar tot aquella informació que realment és rellevant. Aquí podeu llegir un magnífic artícle d'Arturo Goga que ens exemplifica aquesta qüestió.

Presentació de l'espai web Paper.li

Des de l'àmbit educatiu trobo que és una bona eina per a treballar amb els alumnes. Cal apropar els infants a les notícies que succeixen diàriament, en aquest aspecte Paper.li ens facilitarà l'accés dels alumnes a la informació actual i momentània, així doncs seria interessant que els centres educatius tinguessin un registre a Facebook i/o un Twitter per a poder fer servir aquest tipus d'aplicacions (caldria fer-ne una revisió diària del professorat). No hi ha dubte que, aquest tipus de recursos ens facilitaran la utilització d'eines web 2.0 a l'escola.

Comentaris

Blanca B ha dit…
Una opción muy interesante la del diario online. Habrá que madurarla.
Gracias, Joel.
Salutacions.
Joel Artigas ha dit…
Sí, totalmente de acuerdo contigo Blanca!

Salutaciones.