Oh! Fiestas: aprenent idees originals

Navegant per la xarxa he descobert la pàgina web Oh! Fiestas, un espai que ens proporciona tot tipus d'idees i recursos per a fer servir a diferents ocasions i celebracions. Així doncs, per tal d'agrupar-nos els continguts se'ns presenten de la següent manera: 
  • Oh! Bodas: podem trobar tot tipus d'idees per a realitzar una boda, així com decoració, vestits, joies, papereria, etc. 
  • Oh! Bebés: en aquest hi podem trobar tota mena de recursos, materials didàctics, jocs i joguines, manualitats, ..., eines que de ben segur ens poden ser útils de fer servir amb els nostres infants, sobretot per aquelles persones que es dediquen a l'educació infantil. 
  • Oh! Fiestas: tal i com ens indica el seu nom, hi podem trobar idees per a utilitzar a les nostres celebracions, així doncs hi trobarem jocs, receptes, elements decoratius, papereria, etc. 
  • Oh! Manualidades: hi podem trobar tot tipus d'eines i recursos per a fer manualitats, un espai sensacional per a construir noves activitats manipulatives amb els infants. 
  • Oh! Dulcescupcakes, Oh! Meriendas i Oh! Postres: són espais dedicats a proporcionar idees per a aprendre receptes, fer menjars, utilitzar i construir utensilis de cuina, entre d'altres. 

Comentaris

Blanca B ha dit…
Es bueno ver ideas para poder crear las tuyas, verdad?
Gracias, Joel, por esta entrada.
Saludos.
Joel Artigas ha dit…
Sí Blanca, creo que de éste sitio web podemos sacar muy buenas ideas!

Saludos!