Manualitats amb Nespresso: fem un cafè?

Des del bloc Pequeños artistas, grandes obras he conegut una fantàstica experiència que han realitzat alumnes de 4rt de primària amb les càpsules de Nespresso. Des de fa ben poc, són moltes les persones que estan fent servir aquests petits objectes per a realitzar les seves creacions artístiques, car els seus resultats són impressionants. En aquest aspecte, he trobat interessant fer un recull d'enllaços d'espais web que utilitzen les càpsules de Nespresso per a fer manualitats, una activitat que per exemple ens podria ajudar per a fer les famoses portades dels àlbums de final de curs. 


Comentaris

Angels Pons ha dit…
Execel.lent recull, Joel. Ja he agafat idees :-)
gràcies
àngels
Joel Artigas ha dit…
Me n'alegro moltíssim Àngels! Ja ens explicaràs que has decidit fer...

Fins aviat. Salutacions.
Genial Joel !! Quines bones idees! M'han encantat! Gràcies per compartir aquests interessants enllaços, salutacions.
Joel Artigas ha dit…
De res M.Àngels! Espero que us siguin útils, jo crec que de cara al Nadal és un bon recurs a utilitzar, car en poden sortir uns resultats realment interessants!

Salutacions!
elisabetsalie ha dit…
Quantes idees! Nosaltres hi juguem sovint fent mosaics a casa. Als petits els encanta. En tinc una capsa plena i reparteixo dibuixos a terra que ells omplen amb càpsules de colors. Ho explico aquí:
http://manetesicosetes.wordpress.com/2012/11/05/mosaic-de-bolets-i-capsules/
Salut!
Joel Artigas ha dit…
@Elisabet Fantàstic! M'ha encantat veure com treballeu amb les càpsules. Quina bona feina. Felicitats! No deixis de fer aquest tipus d'activitats... Una abraçada!