Histotube: vídeos per a treballar la història i el patrimoni

Avui us presento HistoTube, un projecte que tal i com se'ns explica té l'objectiu de posar a l'abast de docents, alumnes i interessats per la història i el patrimoni una sel·lecció dels vídeos sobre aquesta temàtica que es poden trobar a la xarxa. La iniciativa és totalment voluntària i des dels impulsors no l’han pensada amb objectius econòmics, sinó de difusió i està oberta a nova gent interessada en col·laborar-hi.


 Aquest bloc ens classifica els continguts en àrees temàtiques (història local, personatges, reproduccions 3D i testimonis), àrees geogràfiques (Andorra, Catalunya, Europa, Illes Balears, País Valencià, Àfrica i Àsia) i períodes històrics (història antiga, història contemporània, història medieval, història moderna i prehistòria). No hi ha dubte que, és un bon recurs que ens pot ajudar a completar la nostra tasca educativa a l'hora de treballar qualsevol aspecte històric. 

Presentació del lloc web Histotube

Des d'aquest bloc dono les gràcies a totes les persones que estan col·laborant en aquest projecte, per això els animo a seguir explorant i recopil·lant informació, car ens són molt útils en la nostra tasca educativa.

Comentaris