Fem les nostres cares?

Del bloc Idees Magistrals he descobert Caras cocineras, un joc que ens permetrà crear les nostres cares utilitzant fruites i verdures que podem trobar a la nostra cuina: peres, cols, enciams, pastanagues, etc. Jugueu-hi una estona val la pena! Si aconseguiu crear una cara original també la podreu imprimir. 

A nivell educatiu podem aprofitar aquest tipus de jocs per a treballar les parts del cos, les verdures, les fruites, fins i tot podríem aprofitar algunes de les cares divertides que els infants creen per fer-ne una de similar amb fruites i verdures de veritat. Tot dependrà del que vulguem que aprenguin i de quina manera volem que ho facin.


També he descobert Face Fun, un espai web que ens permetrà crear les nostres cares de moltes maneres diferents. Només caldrà que fem un clic damunt de la part de la cara que decidim canviar i automàticament veureu varia el vostre personatge.


Si heu conegut altres espais web que ens poden servir per a treballar les parts de la cara no dubteu en deixar un comentari i l'afegiré.

Altres enllaços

Comentaris

Marta ha dit…
Je, je! Quins jocs més divertits!Els hi posaré a la meva filla petita i segur que ens ho passarem molt bé.
Salutacions.
Joel Artigas ha dit…
Sí! Jo també els he trobat molt divertits. Me n'alegro que et puguin servir!

Salutacions.
Unknown ha dit…
Molt guapo i divertit!
Joel Artigas ha dit…
A mi el que més m'ha agradat és el "Caras cocineras" l'he trobat un joc molt creatiu i del que depenent de com el treballem en podem treure molt de suc.

Gràcies pels comentaris. Abraçades.
ideesmagistrals ha dit…
Hola Joel, també tinc publicat al bloc un joc per fer cares/personatges amb elements de la tardor: http://ideesmagistrals.blogspot.com/2010/11/creacions-de-tardor.html
i a més, un altre molt monstruós http://ideesmagistrals.blogspot.com/2010/03/creant-monstres.html
Espere que t'agraden. Ens llegim!
Joel Artigas ha dit…
Ostres gràcies! Ara els afegiré en aquesta entrada...!

Salutacions Estrella.