Quizlet: construint idees

Avui presento Quizlet un lloc web molt complet que ens permet crear el nostre material per poder-lo utilitzar, en aquest cas, amb els infants. És gratuït, només ens cal registrar-nos i ja podrem crear les nostres activitats, no obstant si volem accedir a totes les seves aplicacions ens caldrà pagar uns 15€ a l'any. D'entre les activitats que ens proporciona aquest espai tenim les següents: Flashcards (presentacions informatives que poden anar acompanyades de text i d'imatges que provenen de Flikr); Speller (activitat de reconeixement d'àudios el qual resolem escrivint el que escoltem); Learn (activitats acompanyades d'un seguiment de les respostes correctes, incorrectes i/o equivocades) i Test (activitats tipus test). A més, també podrem jugar a Scatter i Space Race dos aplicacions que ens ajudaran a aprendre més sobre el material proposat. 

L'únic inconvenient és que Quizlet encara no està en català o castellà fet que potser dificulta la seva utilització a totes aquelles persones que no estan acostumades o no tenen prou estudis per entendre els idiomes que se'ns proporcionen, tanmateix és molt intuïtiu. Es tracta que "remeneu" i descobriu la seva utilització, ja que ens pot ser molt útil a l'aula. A continuació, us presento una de les activitats que podríem fer amb infants d'Educació Infantil per tal de conèixer i descobrir les "Coses de la vida" en imatges i text:





Si en voleu saber més aquí teniu un video que ens mostra ràpidament les aplicacions d'aquest lloc web.



Comentaris

Unknown ha dit…
Sembla molt interessant! Espero poder trobar el moment per entrar-hi i "remenar", com molt bé dius, per a poder-ho utilitzar! Gràcies i petons!
Joel Artigas ha dit…
Val la pena! Un recurs més que podem utilitzar. La xarxa és un mar de recursos TIC, només ens cal saber com utilitzar-los i si és una bona eina per a fer servir amb els nostres infants.

Petons!
Vanesa ha dit…
Com diu Joel aquest és un recurs molt interessant per tal que el nostre alumnat aprenga nou vocabulari.
Joel Artigas ha dit…
Gràcies Vanesa pel comentari. Salutacions. Espero que et serveixi aquest recurs.