Edmodo: una plataforma social educativa

Des del bloc Un clic a las Tic he descobert el lloc web Edmodo: una plataforma social que ens permet fer gairebé les mateixes coses que ens proposa Moodle, d'altra banda altres persones associen la seva aparició amb l'ús del Twitter Així doncs, els professors poden enviar alertes, feines o explicacions ràpides a les preguntes i consultes dels alumnes, facilitant d'aquesta manera una comunicació fluïda amb l'alumnat. En aquest sentit, no hi ha dubte que és una eina més per a l'educació a distància: e-learning

Només cal que us registreu i ja tindreu el vostre espai per a començar a treballar i preparar les activitats per als vostres alumnes. Un cop a dins, el primer que cal fer és crear un grup i convidar tots els vostres alumnes per que hi formin part. Tot seguit, Edmodo ens permet publicar missatges, alertes, assignacions, votacions, vídeos, enllaços ... Tota mena de recursos que ens seran d'allò més útils per a gestionar les nostres activitats. 

Si en voleu saber més, feu un clic damunt d'aquest enllaç Tutorial d'Edmodo, o bé visualitzeu el vídeo que us adjunto a continuació.



Comentaris